Altı Adet Yeni Çocuk Parkı Hizmete Sunulacak

Elazığ Belediyesi, vatandaşlarımıza daha ferah bir yaşam sunmak için yeşil alanları artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Altı Adet Yeni Çocuk Parkı Hizmete Sunulacak

Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmalar doğrultusunda Ataşehir, Cumhuriyet, Doğukent ve Üniversite mahallelerinde yapımı devam eden altı adet yeni parkı yakın zamanda tamamlayarak hizmete sunacak.

Çocuk oyun grupları, fitness spor aletleri ve dinlenme alanları ile zenginleştirilecek parklarda, aileler çocuklarıyla kaliteli vakit geçirip aynı zamanda spor da yapabilecekler.

“HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN”

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunacak oyun grupları kurarak güvenli oyun alanları oluşturmayı sürdüreceğiz. Hizmet anlayışımızın en önemli parçası olan çocuklar bizlerin kırmızı çizgisidir. Onlar için kaliteden asla ödün vermeden oyun alanlarımızı hazırlıyoruz. Spor merkezlerimize ek olarak parklara yerleştirdiğimiz fitness aletleriyle de vatandaşlarımızın hem ücretsiz ve hem de kolay erişebilecekleri spor alanları oluşturuyoruz. Bu açıdan şehrimizin estetik dokusuna ve konforuna katkı sunan mahalle içi parklarımızı artırmayı sürdüreceğiz” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Atasehir mazi sokak sakinleri
Atasehir mazi sokak sakinleri - 4 yıl Önce

Başta belesiye baskani.baskan yardimcisi sebahattin uçar a mahallemize ve cocuklarimiza yaşam alani olusturduklari için teşekkür ederim mahallemize hayirli olsun

SIRADAKİ HABER

banner137