Kırmızı Türk Spikerler Platformu tarafından düzenlenen Altın Kayısı Ödülleri törenine Kanal Fırat Televiziyonu damga vurdu.

“Furkan Dilaver ile Son Baskı” programının Türkiye’nin en iyi gece haber programı seçildiği ödül gecesinde davetliler Kanal Fırat Televizyonundan övgüyle bahsetti.

MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU: FURKAN DİLAVER’İ TEBRİK EDİYORUM

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “Bu ödülleri alan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Çok başarılı çalışmalarından dolayı. Özellikle Kanal Fırat televizyonundan Furkan Dilaver güzel bir ödül aldı. Kendisini tebrik ediyorum. Bir söz söyledi. Elazığ ve Malatya bir elmanın iki yarısı. Çok doğru bir söz. Ben Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili olarak Elazığ’da ki MHP İl Başkanımız Semih Işıkver ve Yönetim kurulunun bizlere gönderdikleri dosyaları Elazığlılar adına da Ankara’da gündeme getirmeye çalışıyorum dolayısıyla kabul ederlerse Elazığ’ın da vekili sayılırım. Çünkü bir elmanın iki yarısıysak buradaki sorunlar neyse Elazığ’da ki sorunları çözmekte Milliyetçi Hareket Partisi vekili olarak çözmek bizim boynumuzun borcudur” dedi.

FENDOĞLU: ELAZIĞ VE MALATYA KARDEŞLİĞİNİN KADİM OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM

Milletvekili Fendoğlu, “Elazığ sürekli gidip geldiğimiz, gerek siyasi gerek içtimai gerek ticari anlamla da birlikte olduğumuz kız alıp kız verdiğimiz, artık bir ayrımımızın kalmadığı, Malatya ve Elâzığ’ın kardeş bir şehir olduğunun sporda çekişme olsa da genel anlamda, özellikle yurtiçinde ve yurt dışında Elâzığ ve Malatya kardeşliğinin kadim olduğunu söyleyebilirim. Sizlerde yaptığınız yayınlarla, uzun süreden beri izleme şansım oluyor. Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Sorunları tespitleriniz yerinde. İnşallah bu sorunları en iyi şekilde dile getirirsiniz. Ben ve arkadaşlarım MHP İl Başkanımız Semih başkanımın bizlere ilettiği sorunların Elazığ adına takipçisi olmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

KAYA: KANAL FIRAT’A ÖDÜL TAKDİM ETMİŞ OLDUK

Kırmızı Türk Spikerler Platformu Başkanı Cengizhan Kaya, “Biz bugün gerçekten yayıncılıkta çok önemli başarıya imza atan, kısa zamanda hem kendi bölgemizde de artık biliyorsunuz uydu aracılığıyla Türkiye’nin her noktasından izleniyor. Kanal Fırat’a, Furkan Dilaver’in çalışmalarına da bir ödül taktim etmiş olduk, Son Baskı programına. Bu anlamda bu da bizi ayrıca onure etti. Elâzığ’dan böyle bir ödül kazanılması. İnşallah önümüzdeki dönemde de bu iyiliklerin bu güzelliklerin artmasını temenni ediyoruz. Bu anlamda özellikle Kanal Fırat ailesine de kendilerinin verdiği destek için yayın hayatımıza, bizim dünyamıza katkıları için teşekkür ediyoruz” dedi.

EREN: KANAL FIRAT’I ALDIĞI ÖDÜLLERDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM

TRT Haber Spikeri Oya Eren, “Kanal Fırat’ı aldığı ödüllerden dolayı tebrik ediyorum. Yayıncılık, medya bunlar ekip işi. Sadece ekran önündekiler değil ekran arkasında ki ekipte çok önemli” ifadelerini kullandı.

MUSAOĞLU: KANAL FIRAT’IN İLK BAŞARISINI DUYMUŞTUM

Türkiye Millet Meclisi Televizyonu İlk Kadın Parlamento Spikeri Handan Musaoğlu, “Kanal Fırat’ın bu ödülü alması kesinlikle çok iyi bir ekip olmanın sonucu. Yerelde çok başarılı televizyonlarımız var. yerel, bölgesel. Ama bu sadece çok iyi ekip olma işi ile ilgili. Başarılarınızın devamını diliyorum. Kanal Fırat’ın ilk başarısını duymuştum. Hepinizi tebrik ediyorum”diye kaydetti.

GÖKYER: BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

Kanal 3 Televizyonu Program Yapımcısı ve Sunucusu Jale Yeni Gökyer, “Yerel noktada beslenmesi ve herhangi bir reyting kaybı taşımamasından dolayı olabildiğince daha tarafsız ve doğru haber kaynağını ulaştırıyor. Yerel noktada beslenen televizyon kanallarını çok önemsiyorum. Halkın gerçek durumunu ortaya koyuyor. Ve sizlerde bunu çok iyi yapıyorsunuz. Bu noktada başarılarınızın devamını diliyorum” açıklamalarını kaydetti.

HÜSREV: HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Tiyatrocu Nurdan Hüsrev, Kanal Fırat Televizyonu’nun başarısını tebrik ederek, “Hiçbir başarı tesadüf değildir” dedi.

AKSARI: KANAL FIRAT BİR MARKA

Akit TV Program Sunucusu Serkan Aksarı, “Kırmızı Türk Spikerler Platformu çok önemli bir platform. Tüm Türkiye’de yaklaşık 10tane programı geride bırakmışlar. Bugünde 11. Ödül programı. Dolayısıyla Kanal Fırat’ta hem bölgenin hem Elazığ’ın nabzını ciddi anlamda belirleyen bir kurum. Hem KJ rengi ile görselliği ile grafiği ile haber içeriği ile gerçekten gündem oluşturan detayları ile Kanal Fırat bir marka. Bu markanın da önemli bir markası var. Furkan Dilaver ve Son baskı yayını. Hakikatten heyecanı ile habercilik refleksi ile güzel işler yapan bir kardeşimiz. Ben hem Furkan Dilaveri ve onun şahsında Kanal Fırat’ı gerçekten tebrik ediyorum. Çok daha iyi işler yapacağınızı görüyorum ve umut ediyorum. Hepinizi tebrik ediyorum” diye kaydetti.