Altıntaş: Bugüne Kadar Malatya’dan Hizmet Alınıyordu

Elazığ’a gelen TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bulunan TSE’nin ürün ve belgelendirme müdürlüğü olarak tescillendirdi.

Altıntaş: Bugüne Kadar Malatya’dan Hizmet Alınıyordu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının Meclis toplantısına katılan Türk Stantları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Elazığ TSE’ye ürün ve belgelendirme Müdürlüğü tescilini verdi.

SATICI: MEMLEKETİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİM

ETSO Meclis Başkan Yardımcısı Sami Satıcı, “Odamız bünyesinde Türk Standartları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin Beyi ağırlamaktayız. Kendisi sağolsun ilimizde temsilciliği bulunan Türk Standartları Enstitüsünün Ürün ve Belgelendirme Müdürlüğü olarak tescillenmesini müjdelemiştir. Huzurlarınızda ilimiz adına kendilerine teşekkür ederim. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

ALTINTAŞ: BUGÜNE KADAR MALATYA’DAN HİZMET ALINIYORDU

ETSO Yönetim Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş da, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugün ki 11. Meclis Toplantımıza TSE Genel Başkanı Sayın Adem Şahin hocamızı davet ettik. Sağ olsun kırmadılar. Onlarda bizim bu ayki meclis toplantımıza teveccüh ettiler. Amacımız;  Elazığ TSE’ye hizmet yeterlilik belgesi ve temsilcilik olan büromuzun Türk Standartları Enstitüsü Ürün Belgelendirme Müdürlüğü olarak yeni bir karar alınarak Belgelendirme Müdürlüğü olarak tescil edilmesiydi. Bu konuyla ilgili tüm Elazığ iş dünyamızın TSE ile olan tüm girişimleri artık odamız bünyesinde olan Türk Standartları Enstitüsü Odası’nda hizmet verecektir. Bugüne kadar Malatya’dan hizmet alınıyordu. Belgelendirme konularının tamamı. İnşallah önümüzdeki yıllarda kalibrasyonla ilgili olan bütün labaratuvar akreditasyonlarda ilimize kazandırılacaktır. Bunun için Türk Standartları Enstitüsü Genel Başkanı Sayın Adem hocamıza çok teşekkür ederim. Memleketimize bunu kazandırmamızda çok büyük emekleri oldu. Kendinin çok büyük gayretleri oldu. Bu konuyu neticelendirdik Allah’a şükürler olsun” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hasan Basan
Hasan Basan - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun. Artık bundan sonra Elazığ'ın ürettiği yüksek teknoloji ürünleri TSE'nin eşsiz belgeleri ile tescillenecek! Yaşasın Elazığ Silikonuuuu

SIRADAKİ HABER

banner137