TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, bayram tatili sonrası Denizlispor maçı hazırlıklarına yeniden başladı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde çalışan bordo-beyazlı ekibe, son transfer Ahmet Aras da katıldı.
Çok iyi bir 3 hafta geçirdiklerini dile getiren Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “9 puan alabileceğimiz bir periyottu. Oyuncularım gerçekten üç maçta inanılmaz performans gösterdiler. Önemli olan istediğimiz oyun anlayışına yaklaşmamızdı. Milli takım arasından öncede 4 gün boyunca yoğun çalıştık. Çalışmalarımıza yeniden başladık. Aynı tempoda, aynı şekilde devam edeceğiz. Futbolcularım inanılmaz özveriyle çalıştılar. Bu ara bir bakıma hediye gibi oldu bu ara. Şimdi herkes kendini sıfırladı ve yeniden geldi. Denizli maçıyla kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
Yeni forvetleri Ahmet Aras’ın yaklaşık 1 aydır gündemlerinde olduğunu vurgulayan Altıparmak, “Hem hazır olması hem de kamp dönemini Malatyaspor ile geçirmesi bizim için bir avantaj. Herhangi bir uyum sorunu yok. Takımımızda, daha önceden birlikte oynadığı 5-6 tane oyuncu var. Bir de stoper transferi yaparsak transfer dönemi bizim için bitecek" diye konuştu.
Stoper transferi ile transfer dönemini kapatacaklarını, yeterli bir kadroları olduğunu aktaran Altıparmak, gerçekten iyi bir takım olduklarını kaydetti.
Bordo-beyazlı ekibin içine giren herkesin çok iyi performans göstereceğine inandığını anlatan Altıparmak, bir aile ortamı oluşturduklarını ve kendilerini seven herkesle birlikte hedefe yürüyeceklerini dile getirdi.