Her yıl 7-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “Amatör Spor Haftası”, ilimizde gerçekleştirilen bir dizi etkinliklerle kutlandı.

Saat 13.30’de başlayan programda, ilk olarak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başlayan kortej yürüyüşü, Ahmet Aytar Meydanında sona erdi.

Program; Ahmet Aytar meydanında yapılan saygı duruşu ve istiklal marşıyla start aldı.

GÜR: SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Etkinlikler çerçevesinde değerlendirmelerde bulunan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, “Amatör Spor haftası etkinlikleri çerçevesinde Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüzle Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz bu programda değerli arkadaşlarımız komite oluşturarak çeşitli etkinlikleri hazır hale getirdiler. Ben önce bu etkinliklere katılan ve komitede yer alan değerli arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu etkinlikler çerçevesinde yıl içerisinde ilimizi başarı ile temsil etmiş ilimizde sportif alanda ciddi katkılar vermiş, ilimizi hakikatten gururlandırmış sporcularımıza, yöneticilerimize bu anlamlı günün anısında ciddi emek veren kardeşlerimize, sporcularımıza, yöneticilerimize bizlerde günün anlam ve önemine binaen bazı plaket takdimlerimiz olacak. Ben kendilerine şehrimiz adına, ülkemiz adına verdikleri emeklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Program etkinlikleri çerçevesinde çeşitli branşlarda faaliyet gösteren başarılı sporcular, Ahmet Aytar Meydanı’nda yaptıkları gösterilerle izleyenlerden büyük alkış aldılar.

Daha sonra ise düzenlenen plaket töreninde çeşitli branşlarda başarı gösteren sporcular ve ilimiz sporuna katkı sunan basın mensuplarına plaket verildi.

Amatör haftası etkinliklerinin son bölümünde ise ilimiz sporuna katkı sunan basın mensuplarına plaket verildi.

KAMAÇ’A PLAKET VERİLDİ

Bu kapsamda TSYD İl Temsilcisi, Kanal Fırat ve Kanal E spor Koordinatörü Coşkun Kamaç ta ödülünü ASKF başkanı Mustafa Gür’ün elinden aldı.