Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 6. yılı dolayısıyla Anadolu Gençlik Derneği tarafından mevlid programı düzenlendi.

Yapılan Mevlid-i Şerif ve Hatim-i Şerif dualarından sonra konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği 24. Bölge Başkanı Mesut Turan, kendi hayatını, lider Türkiye ve yeni dünya idealinin gerçekleştirmek için ortaya koyan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın, bu hayalinin Allah’ın izniyle hakikat bulacağını ifade etti.

Başkan Mesut Turan, “Ülkemiz gelecekte mazideki hak etmiş olduğu yere oturacaktır. Erbakan hocamızın ideali buydu. Bu ideal üzerinde uzun çalışmalar gerçekleştirerek ümmetin yeniden bu hedefe Elexbet ulaşması için hayatını heba etti. Yıllarca siyasi yasaklı olmasına rağmen çalışmasını hiçbir zaman durdurmadı. İdamdan yargılandı. Hapis yattı ama idealleri için mücadele etmenin ne demek olduğunu bizlere öğretti. Bugün yaşanan hadiseler hocamızı, Suriye’deki yaşananlarla beraber haklı çıkardı. Rabbimizden rahmet diliyoruz. İnşallah Erbakan hocamızın ideallerini gerçekleştireceği gençliğin yetişmesini Rabbim Teala bizlere ihsan buyurur” dedi.