Elazığ Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, İbrahim Toğmuş ve Turgut Kırgın’ın katılımıyla İlahi Kervanı programı düzenlendi.

“KONSERİ DÜZENLEYENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Programda konuşan Okul Müdürü Bahattin Erdoğan, “Bugün İmam Hatip Lisesi olarak biz sınavları tamamlamış bulunmaktayız. Bu sınavlardan sonra güzel bir jest oldu. İmam Hatip Öğrencilerimizin tamamına konser tertip eden çok değerli hocamız, büyüğümüz Mustafa Serdar hocama bu işi organize eden Oktay Bey’e ayrıca teşekkür ediyoruz. İbrahim Toğmuş kimdir? Önce onu kısaca bahsedeceğim. İbrahim Toğmuş Sivriceli hemşerimiz ve bizim okulumuzda 1982-1983 yıllarında okumuş ve daha sonra ayrılmış İmam Hatip sevdalısı bir sanatçı” dedi.

Program İbrahim Toğmuş ve Turgun Kırgın’ın seslendirdiği ilahilerle sona erdi.

“DAHA GENİŞ BİR ZAMANDA TEKRAR YAPACAĞIZ”

Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Serdar da, “Bir ara bana şu okula vefa borcumuzu ödeyelim demişti. Bugün getirdik buraya fakat zamanımız çok dar olduğu için ancak kısa bir konserini dinledik ama bunun devamını istiyoruz inşallah. Daha geniş bir zamanda tekrar yapacağız. Ben şunu söyleyeyim ben bu okulda okudum, öğrenci oldum, öğretmen oldum, subay oldum ve müdür oldum. Ama şu okuldaki öğrenciliğimdeki zevki hiçbir şey de yaşayamadım” ifadelerini kullandı.