Çiftçiler için kolları sıvadılar.

Son model Traktörlerle test sürüşü yapma imkanı tanıdılar.

Anadolu motor ve İtalyan traktör üreticisinin ortaklaşa kurduğu Anadolu landini’nin yurt genelinde çiftçilerle buluşmak amacıyla düzenlediği tanıtım Günleri’nin 8. ayağı Elazığ oldu.

“KALİTELİ ÜRETİM İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Landini Elazığ Bölge Bayisi Satış ve Pazarlama Müdürü Ömer Aktaş, Traktörlerin özellikleri ile ilgili bilgi vererek “ Türkiye’de düzenlene 14 şovdan ilk Elazığ’da sıraya girdi. Allah nasip ederse her yıl bunu geleneksel hale getirip çiftçilerimiz tarla ile ve traktör ekipmanları ile buluşturmak amacı ile mücadele ediyoruz. Biz de para kazanmak en son şey. Önceliğimiz gerçek anlamda kaliteli üretmek. Yıllardır ürettiğimiz kaliteli üretim bunu traktörde de ispatlamak için mücadele ediyoruz” diye kaydetti.

Anadolu Landini Bölge Satış Müdürü Mahmut Ataş ise, etkinliğimizin 8. Ayağını Elazığ’da gerçekleştiriyoruz” diyerek “ 14 ilde gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğin 8. Etabı olan Elazığ’dayız. Elazığlı çiftçiler ile bir araya gelmek için buradayız. Başta yerli üretimiz olmak üzere testler için buradayız. Çiftçiler ile bir aradayız.

Çiftler katıldıkları yarışma ile de sürpriz hediye kazanma şansı yakaladı.