Anadolu ve Fen Lisesi Mezunları Kep Attı

Yöntemim okulları Anadolu ve Fen Lisesi mezuniyet töreni düzenlendi.

Anadolu ve Fen Lisesi Mezunları Kep Attı

2017-2018 eğitim öğretim yılını tamamlayan Yöntemim Okulları Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Yöntemim Fen Lisesi Müdürü Serkan Akatlı, öğrencilere sadece akademik değil; değerler eğitimi, milli ruh bilincini aşılayarak hayata hazırladıklarını söyledi.

“BİZLER SİZE GÜVENİYOR VE İNANIYORUZ”

Akatlı yaptığı konuşmada, “Biz öğretmenleriniz olarak giden sevdiklerimizin ardından biraz hüzün daha çok ümitle sizleri güzel yarınlara uğurluyoruz. Gireceğiniz üniversite sınavında kendinize inanın. Başaracağınıza emin olun. Çünkü bizler size güveniyor ve inanıyoruz” dedi.

Mezun olan öğrenciler adına konuşan Nazircan Berkay Özer, kendilerine her alanda destek olan öğretmenlerine teşekkür etti.

“ÖĞRETMENLERİMİZ DAİMA YANIMIZDA OLDULAR”

Özer yaptığı açıklamada, “Disipline edilmiş bu mekanda bizlerin ihtiyacı olan akademik bilgiler bu işi çok iyi bilen öğretmenlerimiz tarafından bizlere aktarıldı. Bizim ihtiyaçlarımız doğrultusunda anlatıla konuların tekrarı, bire bir özel ders şeklinde yapıldı. Bizleri fiziki ve ruhsal olarak yoran bu zorlu süreçte gerek rehber öğretmenlerimiz gerekse branş öğretmenlerimiz daima yanımızda oldular. Onlar bu zorlu süreçte aile sıcaklığı uyandıran samimiyetleriyle, yılların verdiği deneyim ve tecrübeleriyle okula dair bizlerde bir aidiyet duygusu belirdi” ifadelerini kullandı.   

Daha sonra öğretim yılını tamamlayan ve mezun olan öğrenciler kep atma heyecanı yaşadı.

Mezuniyet töreni dereceye girenlere ödülleri ve mezuniyet belgelerinin verilmesiyle devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137