Anadolu Yıldızlar Ligi faaliyet programı çerçevesinde, Elazığ ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Hentbol Yıldızlar Yarı Final müsabakaları, 18 ilden 12 Erkek 11 Kız takım toplamda 368 sporcunun katılımıyla Erkek takımlar 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu, Kız takımları Yakup Kılıç Spor Salonunda müsabakalarını yapılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “3 gün gerçekleşecek olan müsabakalar da Ev Sahibi olarak tüm sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyoruz” denildi.

EREN: OKUL TAKIMLARIMIZIN BAŞARISI ORTADA

Müsabakaya dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; Öncelikle Aziz Şehir Elazığ’a gelen bütün kafilelerimize hoş geldiniz diyorum. Tabi bugün bizim için Gençlik ve Spor için önemli bir gün. Çünkü ilimizde yapmış olduğumuz sportif müsabakalardan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde ev sahibi olarak A Milli Voleybol Müsabakaları, Türkiye Şampiyonası, Grup ve Bölge müsabakalarını gerçekleştirdik, bundan sonra ki süreçte de inşallah bu organizasyonlarla Yurdumuzun bir çok ilinden sporcularımızı ve antrenörlerimizi İlimizde ağırlamaya devam edeceğiz. Hentbol Yıldızlar 3 gün süren keyifli bir müsabaka takvimi olacak tabi İlimizden de sporcularımız var temennimiz Yarı Final Müsabakalarından dereceyle Türkiye Şampiyonluğuna uğurlamak. Hentbol branşında da güzel bir ivme yakaladık ve gerek Gençlik ve Spor Kulübümüz ile gerekse Okul Takımlarımızın başarısı ortada. Bugün açılışını yaptığımız Yarı Final müsabakalarında 18 ilimizi ağırlıyoruz. Bu vesileyle de Şehrimize gelen tüm sporcu ve antrenörlere hoş geldiniz diyor, müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.