Elazığ Anaokulu yönetimi, 2018 – 2019 eğitim öğretim öncesi kolları sıvadı veliler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Anaokulu tarafından Nurettin Ardıçoğlu Konferans salonunda “Veli Oryantasyon” programı düzenlendi.

“Veli Oryantasyon” programı,15 Temmuz hain darbe girişiminde adı altın harflerle tarihe yazdıran Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir’in, o karanlık gecede yaşadıklarını anlatan kısa bir sinevizyon gösterisi ile başladı.

“VELİLERİMİZDE BİZE ÇOK DESTEK OLDU”

Elazığ Anaokulu Müdiresi Onur Demir, 10. Yılımızı kutlamanın farklı gururunu yaşıyoruz” diyerek “ Elazığ’da proje tabanlı eğitimi benimseyen milli manevi değerleri önemseyen okul öncesi eğitim adına  kaliteli nitelikli adından söz ettiren bir okul olacağız demiştik 2008 tarihinde. O günden bugüne okula gelen öğretmen arkadaşlarımız ile okul çalışanlarımız ile siz değerli hiç eskimeyen velilerimiz ile hareket ettik çok çalıştık gerçekten. Çok yoğun bir okul çok istek alan bir okul. Velilerimizde bize çok destek oldu. Biz her yık kendimiz ile yarıştık. Bugün 10. Yılımız da bunun gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum ben. Teşekkür ediyorum ben hepinize. Emekleriniz çok emeklerimiz çok. Şundan da aldığımız vebal çok. 10. Yılımızda size güzel şeyler yaşatmak zorundayız. Benim bu yıl Elazığ Anaokulunda ki son yılım. Veda yılını pik yapmış başarı ile bırakmak gibi bir hedefim var. İnşallah çok büyük başarıları sizinle yaşayacağız ”ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Uzman Klinik Psikolog Yılmaz Kaplan tarafından Velilere, okul öncesi eğitimde dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda seminer verildi.