Elazığ, Ankara’da düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.

“Elazığ İstişare ve Değerlendirme” Toplantısına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ömer Serdar, Metin Bulut, Tahir Öztürk, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları katıldı.

Toplantıda Elazığ’a yapılan ve yapılacak olan yatırımlar tüm ayrıntılarıyla görüşüldü. Ağırlıklı olarak ekonomi ve ticari konuların görüşüldüğü toplantı da istişarelerde bulunularak şehrin gelişe bilmesi için yapılması gerekenler görüşüldü.

Toplantıda konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, “Elazığ’daki yatırımların ve faaliyetlerin takipçisi olacağız. Elazığ denilince aklımıza huzur, birliğin beraberliğin, kardeşlik bağlarının yüksek olduğu kadim şehir geliyor” diyerek toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Öte yandan toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Sarıeroğlu, “Elazığ Valimiz, Değerli Milletvekillerimiz, İl, Koordinatörümüz, İl Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkanımız, İl Gençlik Kolları Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile Elazığ İstişare ve Değerlendirme toplantımızda biraraya geldik” dedi.