Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, 24 Ocak’ta Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetinde meydana gelen depremin ardından mağdur olan esnafın mağduriyetini giderebilmek adına bir kampanya başlattı.

Elazığ’da ve Elazığ dışındaki vatandaşlarwww.elazigburada.com.tr adresinden Elâzığ’ın yöresel ürünleri dahil olmak üzere birçok ürünleri satın alarak hem kampanyaya hem de Elazığ esnafına destek olmuş olacaklar.

Bu kapsamda Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı, ETSO tarafından başlatılan bu anlamlı kampanyaya destek olduklarını belirterek, kampanyaya herkesin destek vermesini talep etti.

Başlatılan kampanya ile ilgili Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Değerli hemşehrilerimiz, 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da yaşanan deprem felaketi ve akabinde tüm dünyada yaşanan Covid-19 virüs salgını, şehrimiz esnafını ekonomik ve sosyal açıdan ciddi şekilde olumsuz etkiledi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Elazığ esnafı ile dayanışmayı arttırarak, destek olmak ve yalnız olmadıklarını göstermek için ihtiyaçlarımızın büyük bir bölümünün Elazığ’daki esnafların esnaftan temin edilmesine yönelik bir organizasyon başlatılmış bulunuyor.

Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı olarak, ETSO’nun bu kampanyasını takdirde karşıladığımızı, hemşehrilerimizin Elazığ’ın yöresel ürünleri de dahil olmak üzere birçok ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri www.elazigburada.com.tr adresinden sipariş vermeleri durumunda, istedikleri ürünler şehir dışındaki hemşehrilerimize güvenli bir şekilde ulaştırılabilmektedir.

Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı olarak, Elazığ esnafından yanında olduğumuzu, bu kampanyayı desteklediğimizi belirtirken, hemşehrilerimizinde aynı duygularla hareket edeceğinizden eminiz”