Bakkallar Odası, Elazığ Lezzetleri ve Ürünlerini Tanıtma Derneği’nin Elazığ Dernekler Federasyonun katkıları ile düzenlediği “Tanıtım Günleri”nin Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesinde açılış programı gerçekleştirildi.

Açılış programına  AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ,  CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşerimiz Mustafa Ataş, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Elazığlı siyasiler, bürokratlar, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.

Programda konuşan Elazığ Lezzetleri ve Ürünlerini Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Naci Çetinkaya, çok kısa sürede bir oluşum ile etkinliği düzenlediklerini söyledi. 

Elazığ Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top da, düzenlendikleri tanıtım günlerinde tamamen yöresel ürünlerin yer aldığını kaydetti.

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, Ankara’da lezzet şölenin yaşatıldığını ifade etti.

Daha sonra konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Serdar,  AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Sermin Balık, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Eski Milletvekili Necati Çetinkaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşerimiz Mustafa Ataş ve İş İnsanı Veysel Demirci da birer selamlama konuşması yaptı.

Elazığ Tanıtım Günleri, 11 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

Video: