SMA hastası Aydın Tanrıverdi bebek için yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ İl Başkanı Mehmet Özçelik, iş adamlarına seslendi.

ÖZÇELİK: YARDIM KAMPANYASI BAŞLATMAK İÇİN DİLEKÇEMİZİ SUNACAĞIZ

Mehmet Özçelik, “SMA hastası 7 aydır yoğun bakımda yatmaktadır. Bu hastamıza ev tipi mekanik vantilatör cihazı lazım. O cihazın da 60-65 bin TL olduğundan dolayı 20 bin TL’sini sigorta karşılıyormuş. Geri kalanı da maddi durumları iyi olmadığı için alamıyorlar. Elazığ iş adamlarına sesleniyorum. Bir yardım elini uzatsınlar. Elazığ valimizin yanına da uğrayacağız. Yardım kampanyası başlatmak için dilekçemizi sunacağız” ifadelerini kullandı.

ANNE TANRIVERDİ: İKİ TANE ÇOCUĞUM ÖLDÜ, AYDIN’DA ÖLMESİN

SMA hastası Aydın bebeğin annesi, “Maddi durumumuz yok. Nerede kalacağım? Sokakta mı kalacağım… yarın diğer gün çocuğuma bir şey olursa derim ki çocuğumun başında duramıyorum. Maddi durumumuz yok, ilacı çok pahalı. Çocuğum için sesleniyorum. Sesimizi duyun lütfen. İki tane çocuğum öldü, Aydın’da ölmesin lütfen destek olun Aydın’a nefes olun” şeklinde konuştu.

BABA TANRIVERDİ: DESTEK BEKLİYORUZ

Aydın bebeğin babası, “Bu kampanyaya destek çıkılmasını istiyoruz. İnşallah destek olurlar. Bizim çocuğumuz da tedavi olur. Yani durumumuz da yok. Şu anda biz 7 nüfuslu köyde yaşıyoruz. Bu sene de çoban olamadım. Geçen sene çobandım. Durumumuz da yok. Çocuğumuz şu anda hastadır. Bu ilaç 2.5 milyon dolar tutuyor. Biz Türkiye’den destek bekliyoruz. İnşallah herkes destek olur. İnşallah Aydın gidip tedavi olur” dedi.