Başkan Yanılmaz ve Eşi Nebahat Yanılmaz, Elazığ Belediyesi tarafından Öğretmen Evi önünde açılan stantta binlerce karanfili anne ve anne adaylarına dağıttı.

Açılan standa büyük ilgi gösteren vatandaşlar Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın hiçbir önemli günü kaçırmadan kutladığını ifade ederek bu özel günde de anneleri unutmadığı için Başkan Yanılmaz’a teşekkür ettiler. Ayrıca standa gelen minikler de dağıtılan karanfilleri alarak annelerine vermenin sevincini yaşadılar.

BAŞKAN YANILMAZ: “ANNELERİN EMEĞİ ÖDENMEZ”

Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutlayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Yaşamımızın her anında emekleri bulunan ve hakları hiçbir zaman ödenemeyecek annelerimizin bugün değil her gün kıymetini bilmeliyiz. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, her zaman yanlarında olmak, onları sevgimizle hoş tutarak, yalnız bırakmayarak sevgi ve saygımızı göstermek hepimize düşen en büyük sorumluluk olmalıdır. Biz ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyen bir medeniyetin mensuplarıyız, her kadın bir annedir. Evlatlarımızı yetiştiren, büyüten, geleceğe hazırlayan, vatanını, milletini, bayrağını sevmesine vesile olan, inancı uğruna mücadele etmesine vesile olan annelerimizdir. Annelerimiz evin direğidir, ailenin vazgeçilmezidir. Geçmişte annelerimiz vatanımızın savunmasında büyük bir mücadele verdiler. 15 Temmuz'da vatanımızı milletimizi bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı nasıl bir mücadele verdilerse bugün de annelerimiz geleceğimizin teminatıdır. Bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Rabbim sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin” şeklinde konuştu.

BAŞKAN YANILMAZ’IN EŞİ NEBAHAT YANILMAZ’DAN ANNELERE HEDİYE

Başkan Yanılmaz sözlerini şu şekilde tamamladı: “Elazığ Belediyesi olarak burada bütün annelerimize, anne adaylarımıza hediyelerimizi takdim ederken aynı zamanda eşim Nebahat Yanılmaz, çiçeği burnunda anneleri evlerinde ziyaret ederek onlara “Hoş Geldin Bebek” paketlerimizi takdim etti. Hem evlerinde annelerimizi ziyaret ettik, hem burada annelerimize hediyemizi takdim ettik. Bu vesileyle annelerimizin Anneler Günü’nü kutlamış olduk” şeklinde konuştu