AÖF Sınavları Yüz Yüze Yapıldı

Pandemi nedeniyle iki yıldır uzaktan yapılan açık öğretim sınavları ilk kez yüz yüze gerçekleştirildi. Sınav salonlarına giden adayları, korona virüs tedbirleri ile sınav merkezlerine alındı.

AÖF Sınavları Yüz Yüze Yapıldı

Hayat kısmen de olsa normalleşmeye dönerken, eğitim öğretim yılının başlamasına saatler kalan Açık öğretimde de uzun bir aranın ardından yüz yüze sınavlar yapıldı.

İki yıldır, korona virüs nedeniyle uzaktan erişimle sınavlara giren Açık Öğretim Fakültesi adayları, iki yılın ardından ilk kez yaz okulu sınavları için sınav merkezlerine geldi.

Başvuruları kayıt yenileme işlemlerinin ardından AÖF yaz okulu sınavı gerçekleştirildi.

81 ilde belirlenen sınav merkezlerinde yüz yüze olarak yapılarak sınava giren adaylar, korona virüs tedbirleri ve güvenlik kontrolleri yapılarak, salonlara alındı.

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
metin
metin - 3 yıl Önce

içeri girerken 40 çeşit tedbir var, içerde ise kocaman bir sıfır. 15-20 kişi saatlerce aynı ortamda havasız bir şekilde oturuyor.. aslında covid e inanmadığımız için tedbir falan da hikaye ya...

Öğrenci
Öğrenci - 3 yıl Önce

Korona tedbirleri deniliyor.ne tedbir almışlardı? Bizmi göremedik.

Serkan
Serkan - 3 yıl Önce

Cavid olanlarla beraber içeri girdik 1 saat aynı anfide 48 kişi oturduk ne tedbir gördüm nede bir önlem belkide ben gormedim

SIRADAKİ HABER

banner137