Araç Sahipleri Dikkat!

Araç sahiplerini oldukça rahatlatacak yeni bir dönem başlatıldı. Araç plakası ile ödeme sistemi getirildi. Plodsi, bu kapsamda plakaları kredi kartlarına veya dijital cüzdanlara bağladı.

Araç Sahipleri Dikkat!

Plodsi Akıllı Plaka uygulaması, plakanızı kredi kartınız veya dijital cüzdanınız ile eşleştirerek bir ödeme platformuna dönüştürmenizi sağlar. Kullanıcılar, plakalarını uygulamaya yükleyerek yakıttan sigortaya, otoparktan çekiciye kadar araçlarıyla ilgili tüm ödemeleri gerçekleştirebiliyor.

Plodsi uygulamasını hayata geçiren şirketin kurucu ortağı Koray Peközkay, uygulama hakkında detaylı bilgiler verdi. Peközkay, araç sahiplerinin araçları ile ilgili tüm ödemelerini uzaktan ve mobil ile ödemeyebileceklerini kaydetti.

ÖDEMELER UZAKTAN VE MOBİL İLE YAPILACAK!

Fintek ekosistemine ve kullanıcılarına değer katmak amacıyla 2020'de hayata geçirilen Plodsi uygulaması kullanıcılara tüm araç bedellerini plakaları üstünden ödeme olanağı sağlıyor. Akıllı Plaka uygulamasıyla birlikte akaryakıt ve otopark ücretlerinin yanı sıra sigorta, yıkama, çekici bildirimleri, profesyonel şoförler ve daha birçok harcamayı tek platform üzerinden yönetebilirsiniz.

Plodsi Kurucu Ortağı Koray Peközkay, Plodsi Smart Plate uygulaması ile kullanıcılara otomotivle ilgili tüm ihtiyaçlarını tek bir noktadan takip etme ve yönetme olanağı sağladıklarını belirterek, "Kullanıcılar, yaptıkları her şey için uzaktan ve mobil ödeme olanağına sahip oluyorlar. Ayrıca araçla ilgili ödemeler araç maliyetlerinde tasarruf sağlıyor.Önde gelen markalarla kaliteli ve güvenilir hizmet veriyoruz.Ortaklığımız sayesinde anında indirimler, aynı fiyata daha fazla akaryakıt ve ek kampanyalar sunuyoruz.Yakında daha fazla hizmeti entegre etmeye devam edeceğiz.

Bunların arasında ise lastik, bakım-onarım, elektrikli araçlara özel şarj istasyonları ödemeleri de yer alacak. Tüm bunların dışında kullanıcılarımız çok yakında aylık ve yıllık araç harcamalarını takip edebilecek ve tüm ödemelerini kesintisiz olarak yapabilecekler."

PLODSİ AKILLI PLAKA UYGULAMASI

Plodsi Smart Plate uygulaması cep telefonunuza ücretsiz olarak indirilebilirsiniz. Kullanıcılar plaka, telefon ve ödeme seçeneklerini girerek akıllı plaka dünyasına adım atabiliyor.

Akıllı plaka avantajlarından yararlanmak için ödemenin ödemenin yapıldığı plakalarda yapıldığı söylenmelidir. Telefon ekranında görüntülenen ücret onaylandıktan sonra ödeme işlemi tamamlanır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137