Elazığ Şehir Meclisi Dönem Sözcüsü Vedat Demirbağ, dün Kanal Fırat Ekranlarında Furkan Dilaver’in Hazırlayıp Sunduğu “Son Baskı” programında görevinden milletvekili aday adayı olacağı için ayrıldığını açıkladı.

Elazığ Şehir Meclisi Dönem Sözcülüğü görevine Harput İş Adamları Derneği Başkanı Arif Erol getirildi.

EROL: ŞEHİR MECLİSİ ADINA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM

Erol yaptığı açıklamada, “Elazığ Şehir Meclisi dönem başkanımız Vedat Demirbağ 2023 seçimleri sürecinde siyaseten bazı kararlar alma aşamasında olması münasebeti ile Şehir Meclisi Dönem Başkanlığı görevini bırakmıştır. Bu vesile ile icra kurulumuz toplanmış, 2023 yılı Mart ayında yapılacak Genel Kurula kadar Dönem Başkanlığına şahsımı, İcra Kurulu üyeliğine ise meclis üyemiz Dr. Burak Tanyeri seçmiştir. Bu güne kadar tüm faaliyetlerini Siyasetten ayrı olarak yürüten Şehir Meclisimizin faaliyetlerini bundan sonra da siyasetten bağımsız sürdürebilmesi adına görevi bırakan Vedat Demirbağ'a bu ince davranışından dolayı teşekkür ederim.  Çıktığı yolda kendisine muvaffakiyetler diler, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için de şehir ve Şehir Meclisi adına ayrıca teşekkür ederim. Önceki dönemlerde dönem başkanlıklarını yürüten Turan Yıldız ve Mehmet Karaca’ya, deprem ve pandemi sürecinde üstün gayretlerine şahit olduk yapmış oldukları üstün çalışmalarından dolayı şehrimiz adına ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

EROL: ŞEHİR MECLİSİ ŞEHRİMİZİN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK

Erol, “12 Kasımda yapılacak olan Ticaret Odası seçimlerinin şehrimiz ekonomisine katkı sunacak yönetimin oluşmasını temenni eder, başkan adaylarına çalışmalarında başarılar dileriz. Ülkemiz ekonomi modeli olan yatırım, üretim, istihdam ve ihracat olan süreçte şehrimize yatırımcı kazandırmak için girişimlerimiz olacaktır. Şahsımın 2017 de Ekonomi STK’mızın sloganı olarak yatırım, üretim, istihdam ve ihracat olarak dile getirdiğimiz slogan bu süreçte ülkemizin ekonomi modeli olması bizleri de gururlandırmıştır. Şehir meclisi olarak tüm imkan ve enerjimizi şehrimizin ekonomisine katkı sağlayacak adımlar olacaktır. Şehrimizde şehir ile alakalı alınacak kararlarda şehir meclisi görüşlerinin alınması gerektiğini özellikle belirtmek isterim. Yapılacak toplantılarda şehir meclisinin katılımları sağlanmalıdır. Şehir meclisi icra kurulu ve meclis üyelerimize şahsıma desteklerinden ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ederim. Elazığlı hemşehrilerimize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım” dedi.