İlk olarak süpürme ve yıkama araçlarıyla cadde, sokak ve kaldırımları temizleyen ekipler, 80 derecelik buharlı temizlik araçlarıyla da otobüs durakları ve çeşmeler gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda temizlik çalışması yaptı. Kötü koku ve haşere oluşumlarına karşı çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte eden belediye ekipleri bayram öncesinde vatandaşlarımızın sıhhati için gerekli bütün hijyen koşullarını sağladı.

BAYRAM SÜRESİNCE YÜZLERCE PERSONEL GÖREVLİ OLACAK

Hemşerilerimizin huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için Başkan Yanılmaz’ın talimatları doğrultusunda rutin temizlik çalışmalarının haricinde arife gününe kadar 38 mahallenin tamamında temizlik çalışması yapacak ekipler, bayram süresince de şehrimizde görüntü kirliliği oluşmaması ve çevreye kötü koku yayılmaması için temizlik çalışmalarını sürdürecek.

Bayram öncesinde belediyenin başlattığı hijyen çalışmalarından dolayı memnun kaldıklarını belirten Olgunlar Mahalle Muhtarı Hikmet Dursun ve Sürsürü Mahalle Muhtarı Abdulkerim Sarıaydın da mahalle sakinleri adına Başkan Yanılmaz’a ve görevli personellere teşekkür etti.