Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan seçim çalışmaları kapsamında kentteki ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan programı kapsamında Kuyumcular Çarşısını ziyaret etti. Başkan Arslan ziyaretin ardından Özgürlük Hareketi’nin gerçekleştirdiği protesto gösterisine katıldı ardından Arslan SP Hanım Kollarının Harput’ta düzenlediği 8 Mart Kadınlar Günü programı çerçevesinde Harput El Emeği Göz Nuru Çarşısı’nı ziyaret ederek çarşı esnafının Kadınlar Gününü kutlayarak karanfil hediye etti.

ARSLAN: ZULÜM HER YERDE

Vicdan Harekatı’nın gerçekleştirdiği eylem hakkında bir açıklama yapan Başkan Adayı Arslan, “Bugün yanı başımızda Suriye’de, Irak’ta, Libya’da, Mısır’da, Doğu Türkistan’da yeryüzünde savaş olan her yerde en büyük acıları maalesef hanım kardeşlerimiz ve çocuklar çekiyor. Bugün Vicdan Harekatı da gerçekleştirdiği eylemle bu konuyu kamuoyunun dikkatine sundu. Ülkemizde ve şehrimizde de kadın haklarının ön planda olması lazım. Çalışan kadınların özellikle toplumsal ve sosyal hayatın içerisinde mücadele ederken haklarında iyileştirmeler var ve bundan sonra da haklarının daha da iyileştirmesi için bizde elimizden geleni yapacağız” dedi.

ARSLAN: KADINIYLA ERKEĞİYLE ADİL BİR DÜNYA İSTİYORUZ

Başkan Adayı Arslan, “Biz hayatı kadınıyla erkeğiyle birlikte göğüslüyoruz birlikte yaşam sürüyoruz mücadele ediyoruz ve kadınıyla erkeğiyle adil bir dünya istiyoruz. Gelir adaletsizliğinin eşitsizliğinin ortadan kaldırıldığı birilerinin ekmek peşinde koşarken öbürlerinin sermayelerini biriktirdikçe biriktirdiği bir dünya istemiyoruz. Aynı şekilde hizmetlerin, kamu kaynaklarının herkese kadınıyla erkeğiyle bölge ayrımı gözetmeksizin şehrin her kesimine de adil bir şekilde ulaşmasını istiyoruz. Elbette bugün 8 Mart Kadınlar Günü vesilesiyle kadın haklarını konuşacağız bunu konuşurken de adil bir sistemi tesis etmek içinde hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

ARSLAN: BU ADİL SİSTEMİ ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN BAŞLATALIM

Haluk Arslan, “Bugün burada bu Adil Sistemi Elazığ Belediyesi’nden başlatalım. Elazığ’ımızda evlerimizin içi çok temiz ve düzenli çünkü bir kadın eli değiyor evlere. Bizde sizlerin destekleri ile şehrimizin tüm caddelerinin tüm sokaklarının her taşının evlerimizin içleri gibi temiz, nezih ve düzenli olmasını istiyoruz ve bu gayretle sizlerin de desteğiyle mücadele edeceğiz” ifadelerine yer verdi.