Başkan Adayı olan Asilhan Arslan da  bu kapsamda çarşı esnafını ziyaret etti. 

1 Nisan’ı büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini ve 1 Nisan’ı adeta iple çektiklerini belirten esnaflar Arslan’ı artık ETSO Başkanı olarak görmek istediklerini ifade ettiler.

1Nisanda gerçekleşecek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçimleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam eden ETSO Başkan Adayı Asilhan Arslan İzzetpaşa Mahallesi, Kuyumcular Çarşısı ve Saray Camii esnaflarını ziyaret etti.

 ETSO Başkan Adayı Asilhan Arslan ve ekibini büyük bir ilgi ve coşku ile ile karşılayan ETSO üyesi esnaflar 1 Nisan’ı büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini ve 1 Nisan’ı adeta iple çektiklerini belirterek bir an önce seçim yapılmasını ve Arslan’ın ETSO başkan olmasını istediklerini ifade ettiler.

 Arslan ve ekibine yoğun bir ilgi gösteren esnaflar Asilhan Arslan’ın ortaya koyduğu projelerin hayata geçmesi ile birlikte Elazığ ekonomisinin büyük bir ivme kazanacağını Elazığ’ın bunu hak ettiğini Elazığ’ın Arslan ve ekibine ihtiyacı olduğunu belirttiler.

.

“ ESNAF ARKADAŞLARIMIZA ŞAHSIMA VE EKİP ARKADAŞLARIMA GÖSTERMİŞ OLDUKLARI İLGİ DOLAYISIYLA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında esnafların yoğun bir ilgi ve coşkusuna mazhar olan Asilhan Arslan gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ” Seçim çalışmalarımız kapsamında bugün kuyumcular çarşısını ziyaret ediyoruz. Çarşımızın değerli esnafları güçlü alt yapısı ve güçlü sermaye yapısı ile bölgeye hizmet etmektedir. Çarşımız ilimizin güzide mekanlarından biridir. Bu yapıyı oluşturan esnaf kardeşlerimizle bir araya gelip çaylarını içmek istedik. Bu noktada esnaf arkadaşlarımıza şahsıma ve ekip arkadaşlarıma göstermiş oldukları ilgi dolayısıyla çok teşekkür ediyorum” dedi. Kuyumcular Çarşısı ziyaretinin ardından Saray Camii esnaflarını da ziyaret eden Arslan Saray Camii esnaflarından da yoğun bir ilgi gördü.

“ASİLHAN BEYİ ETSO BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”

45 yıldır Elazığ’da baba mesleği olan kuyumculuk mesleğini icra ettiğini belirten Mehmet Yumakgil, ETSO Başkan Adayı Asilhan Arslan’ın çarşılarına yaptığı ziyaret ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede esnafların Arslan’a gösterdiği ilgiyi vurgulayarak adeta esnafların sesi oldu. Yumakgil ETSO Başkan Adayı Asilhan Arslan’ı ETSO Başkanı olarak görmek istediğini belirterek ” Bugün çarşımızı ETSO Başkan adayımız Asilhan Arslan Bey ve ekibi ziyaret ettiler. Asilhan Bey ilimizin yetiştirdiği çok önemli ve güzel insanlardan biridir. Asilhan Bey’in ETSO Başkanı olması halinde ilimize hem ekonomik hem de sosyal alanda çok önemli şeyler kazandıracağını düşünüyorum. Şehrin geleceğini düşünen bir vatandaş olarak Asilhan Bey’i desteklediğimi ifade etmek istiyorum. Asilhan Bey çıktığı bu meşakkatli yolu İnşallah başarıyla tamamlayacaktır. Biz Asilhan Beyi artık ETSO Başkanı olarak görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.