Son olarak 2010 yılında hazırlanan ve aradan geçen 9 yıllık süre içerisinde güncellenme ihtiyacı doğan Elazığ Ticaret Rehberi için Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası çalışmalara başladı.

ARSLAN: FERYA MEDYA İLE ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ.

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, “2010 yılından bu yana odamızın üyelerinin herhangi bir bilgi güncellenmesinin yapıldığı bunların kayıt altına alındığı herhangi bir çalışma yapılmamış. Aradan 9 yıl geçmiş, 9 yıl içinde birçok firmamız adresini değiştirmiş, yeni firmalar kurmuş. Yeni faaliyet alanları, iştirak alanlarına girmişler ama bunları bizler Elazığ Ticaret Sanayi Odası olarak, iş dünyasına duyurmaya adına onların istifadesine sunma adına bazı eksikliklerimiz vardı. Bu eksiklikleri giderme adına Ferya medya ile çalışma yürütüyoruz” dedi.

ARSLAN: İŞ DÜNYAMIZIN İSTİFADESİNE SUNULACAKTIR

Başkan Arslan, “Gerek odamızın web sitesinde sizlere ait olan bölümde iştirak alanlarınız, iletişim bilgileriniz varsa reklamlarımız, bunların her biri bu çalışma ile üyelerimizin, iş dünyamızın istifadesine sunulacaktır. Tabi ki teknoloji gelişiyor. Bu gelişen teknoloji ile birlikte teknolojiye ayak uydurma adına dijital ortamda bu verilerin saklanması, depolanması ve yönlendirilebilmesi, yönetilebilmesi burada sınıflandırmayı yapacağız. Rektörel sınıflandırmayı yapacağız. Markasal sınıflandırmayı yapacağız. Bölgesel sınıflandırmalar yapabileceğiz. Bunlarda tabi ki teknolojimizin nimetleri. Aynı zaman da sizlerin ihtiyaç duyduğu reklam alanları bu alan içinde olacak. Kendi markanızın pazarlama faaliyetlerini de bu çalışmayla birlikte yürütebileceksiniz” diye konuştu.