ARSLAN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Aday Arslan’ın bu defaki durağı İzzetpaşa Vakfı ve Tapu Ve Kadastro 16. Bölge Müdürlüğü oldu.

ARSLAN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan’ın bu defaki durağı İzzetpaşa Vakfı ile Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürlüğü oldu.

Tek tek tokalaştı, hal hatır sordu, talepleri dinledi.

ARSLAN: BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DE BİZ BİRLİKTE İSTİŞARE EDECEĞİZ

Aday Arslan, “Bu şehirde yaşıyoruz, şehrimizle ilgili dertleniyoruz. Derdimizi, sorunlarımızı mutlaka birbirimizle paylaşıyoruz ve çözüm yolu arıyoruz. Bu amaçla da bu seçim sürecinin ben verimli olduğunu düşünüyorum. Her gittiğimiz yerde konuştuğumuz mesele şehrimiz, yaşantımız, çevremiz, çocuklarımız için bırakacağımız bir gelecek. Vakfımız Elazığ’da çok önemli bir misyonu üstlenmiş. Hem eğitim hem insani yardım faaliyetleri, hem de diyelim ki yurt faaliyetleri işle çok ciddi manada şehre yön veren etkin bir kuruluşumuz. Bu tip güzide kuruluşlarımızın mutlaka şehrin geleceği ile ilgili söz sahibi ve etkili olması gerekir. Bundan sonraki süreçte de biz birlikte istişare edeceğiz” dedi.

ARSLAN: RESMİ KURUM ARAZİLERİ DE ARTIK KALMADI

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, “Elazığ’ın trafik, otopark, alt yapı sorunları var. İzzete Paşa Camii Pasajı, çevresi, caddelerimizin durumu cidden sıkıntılı. İnsanlar alışveriş için geldiği zaman arabasını park edecek yer bulamıyor. Ve burada insanlar yürüyecek alan bile bulamıyorlar. Bu anlamda her yönü ile bir kaosun içerisindeyiz. Bunun çözümü için mutlaka teknik bir yaklaşıma, köklü bir çözüme ihtiyaç var. mülkiyet haklarını koruyarak bir düzenleme ve kentsel dönüşüme ihtiyaç var. özellikle merkezde bunu kentsel dönüşümden başka bir mantalite ile çözemeyiz. Kamulaşma hiçbir kurumun yeteceği bir hadise değil. Resmi kurum arazileri de artık kalmadı. Merkezde kalan birkaç tane resmi kurum alanı da şehir için bir meydan, şehir için bir alan ve insanların işlemlerini göreceği bir mekan halinde. Bunun dışındaki alanlar için mutlaka dönüşüm elzem. Köhneleşmiş, eskimiş, çarpık ve sağlıksız yapıların mutlaka devlet öncülüğünde, belediye öncülüğünde dönüşümünün sağlanması lazım. Bundan sonraki süreç öyle. Biz bu konularda karşılıklı istişare etme fırsatı bulduk”diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137