Korona virüsteki artış zincirini kırmak amacıyla başlatılan denetimler aralıksız devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından devam eden denetimlerde, toplu taşıma araçları ve alışveriş merkezinde denetimler yapıldı.

Denetimlerde, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda vatandaşlara uyarılar yapılırken, şoförlere de araçta dezenfektan bulundurmaları ve fazla yolcu almamaları konusunda uyarılar yapıldı.

AVŞAR: 65 NOKTADA ŞUAN DENETİMLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

İl Emniyet Müdürlüğü olarak tedbirleri en üst seviyede tuttuklarını belirten Trafik Denetleme Şube Müdürü Şevket Avşar, “Elazığ Emniyet Genel Müdürlüğü olarak bugün sayın Emniyet müdürümüzün talimatıyla tüm amir ve memurlarımızla birlikte 65 noktada şuan denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bu denetimlerimizde vatandaşlarımızdan maske takmalarını, sosyal mesafe kurallarına uymalarını kontrol edip onlara uymalarını istiyoruz kendilerinden. Polis halk ilişkileri çerçevesinde vatandaşımızın da büyük gayretleriyle bu mücadeleden galip olarak ayrılacağımızı ümit ediyoruz. Ben tüm vatandaşlarımızdan aynı şekilde gerek toplu taşımada gerek dışarıda muhakkak suretle maske takmalarını aynı şekilde sosyal mesafe kurallarına mutlak suretle uymalarını bekliyoruz, istiyoruz teşekkür ederim” dedi.