Türkiye -AB İş dünyası Diyaloğu projesi başlıyor. Oda ve Borsaların AB Ülkelerindeki Odalarla eşleşmesini sağlayarak iş dünyasının kurumsal ve sürdürülebilir hizmetler sağlanmasını hedefleyen AB Hibe Projesinin tanıtımı İstanbul’da geniş bir katılımla yapıldı.Toplantıya TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun özel davetiyle ETSO Başkanı ve Milletlerarası Ticaret Odaları  Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan’da katıldı…

"TÜM GİRİŞİMLERİ BAŞLATMIŞ BULUNMAKTAYIZ"

Çok sayıda ülke temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirilen proje lansman toplantısını değerlendiren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “Elazığ TSO olarak TOBB öncülüğünde ülkemize kazandırılan bu projeden en üst düzeyde istifade etmek için gerekli olan tüm girişimleri başlatmış bulunmaktayız” dedi.

Oda ve Borsaların ana görevinin, işletmelerin, ve müteşebbislerin iş ve yatırım ortamını kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Arslan, “Devamlı değişen yerel ve küresel iş yapma ortamında, şirketlere kılavuzluk bizim asli görevimizdir. Oda ve Borsalar aynı zamanda, üyelerinin menfaatlerini yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde temsil etmekle görevlidir. Bir diğer görevimiz de yerel kalkınma faaliyetlerine, güçlü bir kanat önderi olarak, katkı sağlamak ve hatta çoğu zaman liderlik yapmaktır. Kısaca, Oda ve Borsalar, iş dünyasına dönük görevleri yanında, yerel kalkınma gibi, birçok sosyal alanda da etkin olmak durumumdadır. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak başta AB olmak üzere tüm proje bazlı imkanları değerlendirirken kendi imkanlarımızla da ilimize ve iş dünyamıza katkı sağlamak için yoğun bir mesai harcıyoruz. İnşallah ülkemiz ve ilimiz adına çok daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağız” ifadelerinde bulundu.