Asırlık Turan Gazetesi 21712 Sayılı Gazetesini Çıkardı

Haftalık Siyasi Gazete olarak yayınını sürdüren asırlık Turan Gazetesi Elazığ’ın en yüksek trajı ile bu haftaki sayısını çıkardı.

Asırlık Turan Gazetesi 21712 Sayılı Gazetesini Çıkardı

Türk basın tarihinin en önemli gazetelerinden olan ve 1 Mayıs 1930 tarihinde İhsan Turan’ın yönetiminde günlük olarak yayın hayatına başlayan ve İmtiyaz sahibi Murat Turan, Genel Yayın Yönetmenliğini İse H. Vehbi Coşkun’un üstlendiği asırlık Turan Gazetesi, başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

Haftalık Siyasi Gazete olarak yayın hayatını devam ettiren Turan Gazetesi bu haftaki 21712 sayılı gazeteyi çıkardı.

Turan Gazete’sinin manşetinde Elazığ Güney Çevre Yolu, başta olmak üzere bir çok gündem yer aldı.

Gazetenin ikinci sayfasında ise ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın “Kadın güçlenirse toplum güçlenir” başlıklı haberi yer aldı.

Başarılı haberlere imza atan Turan Gazete’si yayın hayatına devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2021, 19:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Turan'a
Turan'a - 2 yıl Önce

Amma yayın yönetmeni secmissin murat!Bunlar kanal23 ü bitirdiler,şimdi seni bitirirler.Git bir Gazetecilik ve Halkla Ilişkiler veya Iletişim Fakultesi genç bul oturt,bir kalite gelsin.Ögretmenden bu işler olmaz.Demediler,demiyesin!!!!!!

El-aziz
El-aziz - 2 yıl Önce

Zaten bitirmişler Vehpi Elazığsporu kendisine birşeyler yedirmediler diye o kankası Konyalı İbrahim Menengiç ile birlikte bitirdi .Kayserilide Zeki Akbıyık Kanal Fıratın başında sanki memlekette adam yok.Rabbim memleketime yardım ede bunların elinde kurtarsın inşAllah. Zeko birazda git o kankan Cevdet Yılmazın memleketinde Bingöle. Birazda orda yalakalık yap hava alanında onu karşılayarak.

SIRADAKİ HABER

banner137