Her yıl düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri ilimizde ASKF’nin organizasyonuyla kutlandı.

İlimiz 1.Amatör Küme Futbol Liginde oynanan DSİspor – Fırat Üniversitesi maçı öncesinde gerçekleştirilen törene başarılı sporcular, takımlar, medya kuruluşları ile birlikte gazeteciler katıldı.

GÜR: AMATÖR SPOR HAFTASINI BİR NEBZEDE OLSA BİZ KUTLAMAYA ÇALIŞTIK

Amatör Spor Kulüpleri Yeni Başkanı Mustafa Gür, “Amatör Spor Haftası kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak yönetici arkadaşlarımız ve taban birlikleri arkadaşlarımızla birlikte il temsilcimizle birlikte Amatör Spor Haftasını bir nebzede olsa biz kutlamaya çalıştık. Tabi ki bunlarda ortaklaşa hareket etmemiz gerekiyor. Sağ olsun taban birliklerimizin tüm temsilcilerinin hepsi yanımızda. Basın mensuplarımız sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu anlamlı günde biz de hakikatten vazgeçilmez değerlerimizden olan Harput Görme Engelliler Spor Kulübümüz ikinci lige yükseldi futbol branşında. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Onları canı gönülden kutluyorum. Dünya Şampiyonasına giden Kick Boks Şampiyonasından Mahmut Güneş sporcumuz ilimizi temsilen gitmişti, büyük başarı. Sonuçta ilimizi temsil etmesi. Ben kendisini, Hocası Zülfü Bey’e çok teşekkür ediyorum. Futbol Kulüplerimize de amatör branşlarda başarılar diliyorum. Tüm Amatör Spor Haftasının tüm ilimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

POLAT: ENGELLİ KARDEŞLERİME BURADAN SESLENMEK İSTİYORUM

Malatya’da düzenlenen organizasyonda şampiyon olarak 2.Lige yükselen ve ilimize büyük bir gurur yaşatan Elazığ Harput Görme engelliler Spor Kulübü adına konuşan kulüp Başkanı Muzaffer Polat ise, “Bu yıl sizlerin huzurunda büyük bir gurur ve mutlulukla çıkıyoruz. Malatya’da 8-12 Ekim tarihlerinde düzenlenen turnuvada kulübümüz tüm müsabakalarını kazanarak şampiyon olmuştur. Engelli kardeşlerime buradan seslenmek istiyorum. Lütfen ailelerimiz engelli kardeşlerimizi dört duvar arasından çıkarıp bizim bu ortamımıza katsınlar. Büyüklerimizden de bu takıma bu gurur verici kardeşlerime bize destek olmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.

TOPUZ: MUSTAFA BAŞKAN’IMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Son Hilal Spor Kulübü Antrenörü Zülfü Topuz da, “Amatör Spor Kulüpleri Haftasını gerçekleştiren Mustafa Başkan’ıma çok teşekkür ederim. Bu etkinlik içerisinde bizi ödüle layık gören tüm yönetim kurulu ve başkan arkadaşlara teşekkür ederim. Siz medya grubu arkadaşlara da böyle imkanlar sağladığınız için teşekkür ederim” dedi.