Askon Elazığ Şubesinde Başkanlık devir teslim töreni gerçekleşti.

Eski Başkan Yakup Baş, Yeni Başkan Osman Özçelik’e görevinde başarılar dileyerek “arkadaşlar bir ay evvelinden biz mevcutta bir olağan üstü genel kurul kararı almıştık. Hemen akabinin de üyelerimiz genel kurulumuzun merkezimizin teveccüh ile eski yönetimde teşkilat başkanımız Osman bey genel merkezimiz teveccühü ile göreve başladı. Kendisine hayırlı olsun diyorum. Ben bu süreçte benimle birlikte olan yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Osman beyin yine yanındayız. Kendileri Elazığ’ımızın hem iş hem de STK’larda aldığı görev neticesinde yakinen herkesin tanıdığı bir insan beklentilerimiz büyüktür” ifadelerini kullandı.

ASKON Elazığ Şube Başkanı Osman Özçelik ise, hedeflerini sıralayarak “ Hedeflerimiz üyelerimiz kurumsal alt yapısını güçlendirmek. Birlik berberliğimiz güçlendirmek. Sanayi ve ekonomi alnında girişimlerde bulunmak. İlimize yabancı yatırım teşvik etmek. Bu yatırımcılar destek alabilmek için valilik, belediye, kurum ve kuruşlar STK’lar bunlar ile ortak hareket temek istiyoruz. İlimize sosyal kültürel katkı sağlayacak hedeflerimiz vardır. Allah bizi mahcup etmesin kendilerine çok çok teşekkür ediyorum” diye belirtti.

Yeni Başkan Osman Özçelik yeni yönetimde bulunan isimleri de açıkladı. İşte yeni yönetim de buluna isimler;

Abbas Sami Pirinçci , Engin Tekateş, Mustafa Tunç, Abdullah Çınar, İbrahimhan Ege, Abdullah Çelikel, Ejmaun Altıkök, Alpay Akgül, Mehmet Olmuş, Kutuhan Aba, Emre Su, Günenç Şengül, Vehbi Şaştım, Miraç Ayaz, Murat Bıçak, Mahir Düzgüngör,

Genç ASKON Başkanlığına da Erhan Eğit görevlendirilmiştir.Eski Başkan Yakup Baş görevini, Yeni Başkan Osman Özçelik’e devretti.