Türkiye Jokey Kulübü Yüksek Komiserler Kurulu 2020 yılı at yarışları programını netleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın normalleşme programı kapsamında At Yarışlarının 10 Haziran’dan itibaren başlayacağını açıklamasının ardından toplanan Yüksek Komiserler Kurulu at yarışlarının programını onayladı. Yapılan düzenlemede birçok şehirdeki yarış programlarında azalma yaşanırken Elazığ’ın 44 olan yarış programının aynı sayıda kalmasını sağladı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkanı M.Hadi Tunç’un başkanlığında toplanan kurulun aldığı karar ile ülke genelinde yarışların 10 Haziranda başlaması planlandı. At yarışlarının startı ise 10 Haziran’da Elazığ’da verilecek.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı ve TJK Yüksek Komiserler Kurulu Başkanı M. Hadi Tunç’un yaptığı çalışma ile Elazığ’daki yarış sayısının aynı kalması Elazığ kamuoyundaki yarışseverler tarafından takdirle karşılandı.

Yarışseverler; Elazığ’daki yarış sayısında herhangi bir azalmanın yaşanmaması adına gayretli çalışmalarından dolayı Tarım ve Orman Bakan yardımcısı hemşehrimiz M.Hadi Tunç ile Türkiye Jokey kulübü yönetim kuruluna teşekkürlerini ilettiler.