Ataşehir Ve Abdullahpaşa’da Kapsamlı Temizlik Yapıldı

Elazığ Belediyesi, daha yaşanılabilir bir Elazığ için başlattığı temizlik kampanyasına her hafta iki mahallede gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarıyla devam ediyor.

Ataşehir Ve Abdullahpaşa’da Kapsamlı Temizlik Yapıldı

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre bilincini artırmak ve vatandaşlara daha temiz bir şehir yaşantısı sunmak için 39 mahallenin tamamını detaylıca temizlemeyi sürdürüyor.

PARK ALANLARI VE YÜRÜYÜŞ YOLLARI TERTEMİZ EDİLDİ

Geçtiğimiz hafta Yeni Mahalle ve Hilalkenti temizleyen ekipler bu hafta da mesailerine şehrin yoğun nüfuslu mahallelerinden olan Ataşehir ve Abdullahpaşa ile devam etti.

Özellikle park ve yürüyüş yollarını temizleyen ekipler, çevreye yayılan yaprak ve ambalaj atıklarını süpürerek çöp taksilerle taşıdı. Cadde ve kaldırımları basınçlı suyla temizleyen ekipler, mahalle aralarında gelişigüzel oluşan yabani ot ve bitkileri ise kepçe yardımıyla temizleyerek hafriyat kamyonlarına aktardı.

ÇEŞME, DURAK VE ÇÖP KONTEYNERLERİ BUHARLI ARAÇLA DEZENFEKTE EDİLDİ

Gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında mahalle içerisinde bulunan otobüs durakları, çeşmeler ve çöp konteynerleri ise buharlı araçlarla yıkanarak hijyenik hale getirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gül Ağacı
Gül Ağacı - 3 yıl Önce

Ağaç yaprakları çöp değildir.

Kenan
Kenan - 3 yıl Önce

Ne biçim habercilik ?, belediye normal mutat temizlik işini yapıyor ,olay gazetede haber oluyor... Ayıptır günahtır gazetecilik bu değil bence...

SIRADAKİ HABER

banner137