Atatürk Stadyumu'nun Yıkımına Ne Zaman Başlanacak?

Atatürk Stadyumu’nun yıkılacağı tarih belirlendi. Yıkılıp yeniden yapılması kararlaştırılan Atatürk Stadyumu’nda yıkım çalışmalarının aralık ayının ilk haftasında başlayacağı ve Elazığspor’un bu tarihten itibaren iç saha maçlarını farklı bir şehirde oynayacağı öğrenildi.

Atatürk Stadyumu'nun Yıkımına Ne Zaman Başlanacak?

İhale süreci tamamlanarak yer tesliminin geçtiğimiz aylarda yapıldığı Elazığ Atatürk Stadyumu’nun yıkım tarihi belirlendi.

Uzun bir zamandan bu yana parça parça veya tamamen yıkılması konusunda belirsizlik yaşanırken, yüklenici firmanın aldığı karar doğrultusunda Aralık ayının ilk haftası itibariyle Elazığ Atatürk Stadyumu’nun tamamen yıkılacağı öğrenildi.

Öncelikle Kuzey Kale arkasının yıkıldığı Atatürk ihalesi ise 21 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmiş ve 17 Ağustos 2018 tarihi itibariyle de yüklenici firmaya yer teslimi yapılmıştı.

Bu sürecin ardından parça parça yıkılıp yeniden yapılması ve tamamen yıkılıp yeniden yapılması gibi seçenekler masaya yatırılırken, nihayet kesin karar verildi ve Elazığ Atatürk Stadyumu’nun tamamen yıkılıp yeniden yapılması kararlaştırıldı.

Buna göre, 2 Aralık’ta Elazığspor’un oynayacağı ilk iç saha maçı olan ve Elazığ Atatürk Stadyumu’nun son kez ev sahipliği yapacağı İstanbulspor karşılaşmasının ardından, yıkım işlemleri başlayacak ve Atatürk Stadyumu tamamen yıkılacak.

Buna göre Elazığspor, ilk yarının son iç saha maçı olan Altay müsabakası ile birlikte iç saha maçlarını farklı bir şehirde oynamaya başlayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137