Elazığ’da başarılı çalışmalara imza atan AK Parti Elazığ 26. Dönem Milletvekili Avukat Ömer Serdar’a AK Parti Genel Merkezi’nde görev verildi.

AK Parti Elazığ 26. Dönem Milletvekili Ömer Serdar; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla,  AK Parti Siyasi ve Hukuki İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın başkanlığı yaptığı AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’nın yardımcısı oldu.

ÖMER SERDAR KİMDİR?

10 Şubat 1963'te Elazığ'ın Palu ilçesinde doğdu. Hukukçu, Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı, Elazığ Barosu Genel Sekreterliği, İlim Yayma Cemiyeti Üyeliği, Fırat Meclisinde Başkan Yardımcılığı, Palu Derneği Yöneticiliği görevlerinde bulundu. 2003 yılında AK PARTİ Büyük Kongre Delegesi oldu. Çeşitli sanat-edebiyat dergileri ile gazetelerde yazıları yayımlandı. TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve TBMM Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Üyesidir. 26. Dönemde Elazığ milletvekilliği yapan Serdar İngilizce ve Arapça bilen Serdar, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Medya grubumuz olarak Avukat Ömer Serdar’a çalışmalarında başarılar diliyoruz…