Avrasya Elazığlılar Derneği’nden Anlamlı Gezi

Avrasya Elazığlılar Derneği, “Ecdadın İzinde Çanakkale Gezisi” etkinliği ile 100 kişiyi şanlı tarihimizin yazıldığı Çanakkale Şehitliği’ne götürdü.

Avrasya Elazığlılar Derneği’nden Anlamlı Gezi

Başkanlığını tiyatro ve sinema oyuncusu Abdullah Şekeroğlu’nun yaptığı, merkezi İstanbul Esenyurt’ta olan Avrasya Elazığlılar derneği devasa faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Geçen ay “41 Kere Maşallah” Sünnet şöleni ve festivali kapsamında yönetim kurulu ve çok sayıda misafirleriyle birlikte Elazığ’a gelerek 100 çocuk sünnet ettiren Avrasya Elazığlılar Derneği, bu kez de 100 misafirini “Ecdadın izinde Çanakkale Gezisi” Etkinliği ile Çanakkale şehitliğine götürdü.

Sabahın erken saatlerinde, Bağcılar Belediyesi ve Esenler Belediyesinin tahsis ettiği iki otobüs ve bir kılavuz araçla, Esenyurt’ta bulunan Avrasya Elazığlılar derneğinin önünden hareket eden 100 konuk yolda Emekli Albay Yavuz Gezer’in Çanakkale Zaferi ile ilgili değerli bilgileri ile donanarak Çanakkale Şehitliğine vardılar.

Çanakkale şehitliği rehberleri Elazığlı Mustafa Karagöz ve Balıkesirli Emekli havacı Astsubay Sadettin Çetin’in anlatımıyla, o muhteşem zaferi sanki yaşıyormuşçasına dinleyen misafirler, Avrasya Elazığlılar derneği Başkan yardımcısı emekli Albay Yavuz Gezer’in coşkulu anlatımıyla da adeta geçmişe yolculuk yaparak gözyaşlarını tutamadılar.

Geziye katılanlar mutlu olduklarını vurgulayarak Avrasya Elazığlılar Derneği başkanı Abdullah Şekeroğlu ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

ŞEKEROĞLU: SES GETİRECEK PROJELERE İMZA ATACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERİYORUZ

Avrasya Elazığlılar Derneği Başkanı Sanatçı Abdullah Şekeroğlu, “Bu yıl gerçekleştirdiğimiz devasa projelerimizin kat kat üzerine koyarak önümüzdeki yıllarda da dünya da ses getirecek projelere imza atacağımızın sözünü veriyoruz. Bu anlamlı ziyaret kapsamında Avrasya Elazığlılar Derneğine Katkı ve desteklerinden dolayı; ELFED Başkanı Faik İçmeli’ye, AK Parti genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Elazığlı İş insanları Ahmet Karalı ve Metin Başbay’a, Her zaman büyük bir özveriyle yanımda duran ve tüm gücüyle hizmet eden yönetim kuruluna ve  her zaman kendilerine hizmet etmekten gurur duyduğu kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2019, 16:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137