24 Ocak’ın yıl dönümüne bir gün kala, konteyner kentlerde kalan vatandaşlara Avrupa Elazığlılar Derneği’nden destek geldi.

Avrupa Elazığlılar Derneği, Kırmızı Montlular İş birliği ile konteyner kentlerde kalan vatandaşlara giyim yardımında bulunuldu.

Kırmızı Montlular kurucu Genel Başkanı Erhan Eğit, toplamda 8 binin üzerinde bot, mont, atkı, bere, çorap dağıttıklarını söyledi.

EĞİT: VE DİYECEĞİZ Kİ ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ

Kırmızı Montlular kurucu Genel Başkanı Erhan Eğit, “Avrupa Elazığlılar Derneği ile beraber sağ olsunlar onların katkılarıyla beraber 1023 mont 1023 bot 1023 atkı bere, çorap yaklaşık 8 bin üzerinde parça yardım dağıtılacak. Bugün Aşağı Demirtaş konteynerindeyiz. Burada ki kardeşlerimizle birlikte olacağız. Bu depremin seneyi devriyesinde hem onların üşüyen yüreklerine, hem ayaklarına ellerine dokunacağız. Ve diyeceğiz ki asla yalnız değilsiniz. Bizler sizin yanındayız. Tüm Türkiye sizin yanınızda” diye kaydetti.

Avrupa Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Aktaş, konteyner kentlerde kalan vatandaşlara destek olmak istediklerini söyledi.

AKTAŞ: İLK ETAPTA ÇOCUKLARI SEVİNDİRELİM DEDİK

Avrupa Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Aktaş, “Bizde oradaki yönetim arkadaşlar olarak düşündük biz bu memleketimize ne yapabiliriz diye. İlk etapta çocukları sevindirelim dedik. Bir kışlık set alalım dedik. Erhan Bey ile temasa geçtik. Sağ olsun o da bize yardım etti. Geldik ve bunları burada dağıtıyoruz” dedi.

Depremzede Alparslan Sarıbay, Avrupa Elazığlılar Derneği, Kırmızı Montlular ve devlete teşekkür etti.