AYD Üyeleri Burdur Elazığlılar Derneği'ni Ziyaret Etti

Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleri, Burdur Elazığlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler.

AYD Üyeleri Burdur Elazığlılar Derneği'ni Ziyaret Etti

Burdur’da faaliyetlerini sürdüren Burdur Elazığlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; Anadolu Yayıncılar Derneği üyelerini ağırladı.

Anadolu Soruyor programı kapsamında; Burdur’a giden Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Televizyonumuz Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ve Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır, Burdur Elazığlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Ahmet Çağla ile bir araya geldiler.

ÇAĞLA: DERNEK BİNAMIZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLİYORUZ

Dernek Başkanı Ahmet Çağla, Burdur’daki Elazığlılar çeşitli etkinliklerde bir araya geldiklerini belirterek, “Gurbetteki hemşehrilerimizi aynı çatı altında buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çeşitli aralıklarla etkinlikler düzenliyor, dernek binamızda hemşehrilerimizle buluşup hasbihal ediyoruz. Burdur’da yaşayan Elazığlılar olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Anadolu Yayıncılar Derneği’ni ve Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ı derneğimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ziyaretleriniz bizleri çok mutlu etmiştir. Kanal Fırat’ı da zaten gurbette sürekli takip ediyoruz” dedi.

BURHAN: ELAZIĞLILAR HER YERDE ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATIYOR

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ise, “Gurbetteki Elazığlı vatandaşların bir araya gelmesi oldukça güzel bir durum. Elazığlılar ülkenin her yerinde önemli işlere imza atan insanlar. Burdur’da Elazığlıları bir arada görmek bizleri çok memnun etti. Başarılarınızın devamını diliyoruz” ifadeleri kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 17:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137