Anadolu Yayıncılar Derneği; İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanlığı görevine seçilen Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar’ı ziyaret etti.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan; Dernek Başkan Yardımcısı ve Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, Dernek Başkan Yardımcısı ve Kanal Urfa Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Toru ile birlikte Milletvekili Ömer Serdar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

SİNAN BURHAN: “OLDUKÇA ÖNEMLİ BİR GÖREV”

Ziyarette bir değerlendirme yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, “İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu oldukça önemli bir komisyon. Sizlerin bu komisyonun başına getirilmeniz de hem şahsınız hem de Elazığ adına oldukça önem arz etmekte. Bu göreve layık görülmeniz bizi ziyadesiyle mutlu etti. Umarız göreviniz; size, Elazığ’a ve ülkemize hayırlı olur” dedi.

ÖMER SERDAR: “ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Komisyon Başkanı ve Elazığ Milletvekili Serdar ise İnsan Haklarını İnceleme Komisyonunun önemli olduğuna vurgu yaparak, “göreve gelir gelmez çalışmalarımıza başladık. Başarılı hizmetler ortaya koymayı ümit ediyoruz. Başta insan hakları ihlalleri olmak üzere, bu konuyla ilgili alanlarda çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.