Aydın ve Akgün B Kursunun 2.Etabını da Tamamladılar

TFF tarafından Kuşadası Pine Bay Tesislerinde gerçekleştirilen UEFA B kursunun 2. etabına ilimizden katılan Bilal Aydın ve Fethi Akgün kursu başarı ile tamamladılar.

Aydın ve Akgün B Kursunun 2.Etabını da Tamamladılar

Elaziz Belediyespor antrenörlerinden Bilal Aydın ile, Doğukent spor kulübü teknik sorumlularından Fethi Akgün, 24 Şubat-09 Mart tarihlerinde Kuşadası Pine Bay Tesisleri’nde gerçekleştirilen UEFA B kursunun 2. Etabını başarıyla tamamlayarak lisans almaya hak kazandılar.

Yaklaşık 14 gün süren UEFA B kursunun 2.Etabı’nda kursiyer antrenörler, teorik, saha uygulamaları ve hazırladıkları sunumlar sonrasında değerlendirilmeye tabi tutuldular.

Kursla ilgili açıklamalarda bulunan Elaziz Belediyespor antrenörlerinden Bilal Aydın, bugüne kadar sporsal yaşamında kendisine her türlü desteği veren ailesine teşekkür ederek verdiği her kararda yanında olduklarını ifade etti. Aydın, almaya hak kazandığı UEFA B lisansının sadece profesyonel anlamda bir başlangıç olduğunu bundan sonraki süreçte öncelikle Elazığ’a ve ülke futboluna katkılar sağlamayı ve hedefinin ligin en tepelerinde görev almak olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 18:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137