Aydınlar Köyü, Köy Parkını Özel Mülk Alanı İlan Etti

Aydınlar Köyü muhtarı Mustafa Okçu, bir basın açıklaması gerçekleştirerek, köy parklarının tamamen özel mülkiyet alanı olduğunu belirtti.

Aydınlar Köyü, Köy Parkını Özel Mülk Alanı İlan Etti

Aydınlar Köyü Muhtarı Mustafa Okçu, bir basın açıklaması gerçekleştirerek, köy parklarının tamamen özel mülkiyet alanı olduğunu belirtti.

OKÇU: PİKNİKÇİLER HAKKINDA YASAL İŞLEME BAŞVURACAĞIMIZ AŞİKÂRDIR

Aydınlar Köyü Muhtarı Mustafa Okçu’nun, “Bilindiği üzere geçen yıldan beridir pandemi nedeniyle köyümüz parkı kapalıdır. Bu amaçla köyümüz güzergâhı üzerinde birçok yol ayrımına uyarı yazıları yazmamıza rağmen yine de piknik yapmak isteyen hemşehrilerimiz ısrarla köyümüz gelmek istemektedir. Bu da bizi son derece üzmekle birlikte gelen piknikçiler ile köy sakinlerimiz arasında nahoş hadisler cereyan etmektedir. Köy ihtiyar heyetimizle aldığımız karar doğrultusunda artık köy parkımız bundan sonra tamamen kapatılmış ve özel mülk ilan edilmiştir. Cumhurbaşkanlığı genelgesinde belirtildiği üzere Halka açık piknik alanlarında piknik ve mangal yapmak yasaklanmıştır. Bu nedenle yine de tüm uyarılara rağmen köyümüze gelmek isteyen piknikçiler hakkında yasal işleme başvuracağımız aşikârdır. Kamuoyuna duyurulur” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hiç gitmedim
Hiç gitmedim - 3 yıl Önce

Hiç gitmedim ama güzel yere benziyor ama oranın özel mülk ilan etmeniz için birinde o alanın tapusu olması lazım ve birin de olması lazım yoksa hazine malina gelip sizin köyde diye kimseyi oraya sokmamaya yetkiniz olamaz böyle bir yetki yoktur orası bir parksa bu herkes için park sadece orda yaşayan köylünün parkı değil ha şayet derdiniz ücretse dert etmeyin oraya gelen ücretini verir zaten makul bir fiyat olursa tabi saygılar...

Mert Erdal Sarnılıoğlu
Mert Erdal Sarnılıoğlu @Hiç gitmedim - 3 yıl Önce

Evet tapusu oralı insanlarda . O parkın içinde bahçeleri ağaçları var . Aynısı sizin köyünüze yapılsa ortalığı ayağa kaldırırsınız. İnsanlar sizin gurultunuzu pisliginizi çekmek zorunda değil . Paraniz size kalsın ordaki insanların paraya da ihtiyacı yok . Yaşlısı var bebeği var hastası var . Ne kadar anlayışsız insanlarsınız. Biraz medeniyet . Ki medeni bır köy olan aydınların size kapatılması da mükemmel olmuş saygılar .

Anladık sizin köyünüz
Anladık sizin köyünüz - 3 yıl Önce

Amaç ücretli piknik alanimi yapmak yoksa köyünüzü dünyaya mı kapatmak. Ücretli olsada olmasada şahsen ben Elazığ li olarak her defasinda köyünüzün sevimsiz haberlerini okumaktan hiç gelmem

ysf23
ysf23 - 3 yıl Önce

piknik yapmak için gelen insanlardan giriş ücreti adı altında para almak demek oranın temizlik ve idaresini de ben yapacağım demektir. tabi bu da oraya gelen piknikçilerin orayı hunharca kullanacağı anlamına gelmez. geçen yıllarda reklam yapıp insanları davet ettikten sonra özel mülk ilan edip sizi bi daha burada görmeyeyim demek nasıl bir tezatlıktır.

Berk aydın
Berk aydın - 3 yıl Önce

Dışardan gelen insanlar rezil edip bırakıyor çok doğru bir karar. Onu da geçtim temizlediler bile insanların köyü kendi başlarına oturmak istiyorlar dışardan gelen kuru gürültüyü çekmek istemeleri çok doğal ne kadar tatava yapmışsınız

En iyisini yapmışlar.
En iyisini yapmışlar. - 3 yıl Önce

Gidin sivricenin haline bakın. Her yer cahil piknikçi çöplüğü olmuş. Yediği karpuzdan, bebek bezinden, kola şişesinden tutun tüp çöplerini piknik yaptığı yerlerde bırakıp gidiyorlar. Bir sonraki geldiklerinde o çöpleri görünce de ortalık kirli diyerek kızıyorlar. Kesinlikle özel idare veya sivirce belediyesi temizlik devriyesi kurmalı ve sürekli piknik bölgelerinde gezinti yapılmalı, gerekiyorsa piknikçiler uyarılıp çöp poşeti verilmeli. Yoksa bu çöpünü atan eşşeklere çözüm olmaz. Birkaç sene sonra gölümüz marmara denizi gibi olur.

Piknik Sepeti
Piknik Sepeti - 3 yıl Önce

Bence sadece Elazığlı ve Bingöllü Piknikçiler alınmasın onlar piknik yaptığı yeri kirletip kendine benzetiyorlar. Malatya ve Tuncelili Piknikçiler alınabilir.

ÖZELADEM
ÖZELADEM - 3 yıl Önce

HERZAMANKİ GİBİ BOŞŞŞ BOMBOŞ İŞLER

SIRADAKİ HABER

banner137