AYD’nin konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen Oldu

Televizyonlarımız Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın Başkan Yardımcılığını yaptığı Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından organize edilen Anadolu sohbetleri programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti’nin yeni bir döneme girdiğini söyledi

AYD’nin konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen Oldu

Televizyonlarımız Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın başkan yardımcılığını yaptığı Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından organize edilen Anadolu Sohbetleri programına katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen önemli açıklamalarda bulundu.

Siyasete bilimsel bir vizyon getireceklerini söyleyen Şen “ afla değil verilerle siyaset üreteceğiz dedi.

AK Parti yeni bir döneme girdiğini ifade eden Şen, “Yeni dönemde yeni bir hikaye olacak. Bu hikaye daha fazla hukuk, daha fazla demokrasi ve daha fazla refahla taçlanacak. Biz veri temelli stratejiler ve yine veri temelli politikalar oluşturmasına katkı sağlamak için buradayız. Birileri darbe simsarlarıyla iş tutma peşindeyken, sadece milletinin emrini dinleyen AK Parti 2023 ve 2024 seçimlerine bu yaklaşımla hazırlanmaya başladı“ ifadelerini kullandı.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ise; “İlk basınla buluşma toplantısını derneğimizde yapan Mustafa Şen’e teşekkür ediyoruz. Anadolu medyasına verdiği desteğe şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet
mehmet - 3 yıl Önce

bu virüs gerçekten sadece AKPARTİ ile ilgili organizasyonlarda bulaşmıyor. HAYRET VALLA...

SIRADAKİ HABER

banner137