31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Ak Parti’den Karakoçan Belediye Başkan Adayı olan Ayhan Akbaba, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ’da faaliyetlerini sürdüren Karakoçan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya gelen Ayhan Akbaba, destek istedi.

Akbaba, Dernek Başkanı İlhami Yaşa ve üyeler tarafından karşılandı.

YAŞA: BAŞKANIMA BAŞARILAR DİLİYORUM

Karakoçanlılar sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Yaşa, “Bilindiği gibi 31 Mart’ta sandığa gideceğiz ve ilçemizde, ilimizde belediye başkanımızı seçeceğiz. Ben seçimlerin ilçemize, ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Başkanıma başarılar diliyorum” dedi.

AKBABA: KARAKOÇAN’IN KENDİ MAKUS TARİHİNİ KIRABİLMESİ ADINA…

AK Parti Karakoçan Belediye Başkan Adayı Ayhan Akbaba, “Burada ticaretle, bürokrasiyle uğraşan, burada çeşitli alanlarda, çeşitli sektörlerde hizmet veren Karakoçanlıları ziyaret ederek kendi yaşadıkları, belki doğup büyüdükleri, belki yiyip içtikleri, belki kendi köklerinin orada olduğu ilçeye dair ellerini taşın altına koymaları noktasında bize yardımcı olmaları veya en azından bizi sahiplenmeleri, en azından Karakoçan’ın kendi makus tarihini kırabilmesi adına kendilerinden destek istemeye geldik. Kendimizi tanıtmaya geldik. Projelerimizi anlatacağız” ifadelerini kullandı.