Aziz Dostlar Sivil İnisiyatif Grubu üyelerinin önemli konukları vardı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinde önemli ve başarılı çalışmalara imza atan Ankara İl Jandarma Komutanı Hemşehrimiz Tuğgeneral Ünsal Bulut ile Elazığ İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan İnan Aziz Dostlar Sivil İnisiyatif Grubu üyelerinin misafirdi.

Verimli bir sohbet eşliğinde geçen buluşmada önemli konular masaya yatırıldı.

Türkiye ve Elazığ gündeminin konuşulduğu buluşmada, komutanlar Aziz Dostlar Sivil İnisiyatif Grubu üyelerinin yönelttiği soruları cevapladı.

Hemşehrimiz Tuğgeneral Bulut ile Albay İnan, Elazığ’ın bir huzur adası olduğuna dikkat çekerek terörle mücadele noktasında oldukça önemli bir yere gelindiğine dikkat çektiler.

Çok anlamlı ve önemli bir buluşma olduğunu belirten Aziz Dostlar Sivil İnisiyatif Grubu üyeleri de TSK’da önemli görevler alarak başarılı çalışmalara imza atan hemşehrimiz Bulut ve Elazığ İl Jandarma Alay Komutanı Albay İnandan istifade edeceklerini söylediler.

Hemşehrimiz Tuğgeneral Bulut ile Albay İnan’da Aziz Dostlar Sivil İnisiyatif Grubu üyelerine teşekkür ederek, buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda Aziz Dostlar gurubu üyeleri günün anısına komutanlara plaket takdim etti.