B. Elazığspor-Sakaryaspor Maçını Kim Yönetecek?

Merkez Hakem Kurulu haftanın hakemlerini açıkladı. Birevim Elazığspor-Sakaryaspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Çağdaş Altay yönetecek.

B. Elazığspor-Sakaryaspor Maçını Kim Yönetecek?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), TFF 2. Lig Kırmızı Grup 2019–2020 Futbol Sezonunun 2. Hafta Karşılaşmalarını yönetecek olan hakemleri açıkladı...

MHK, 8 Eylül Pazar günü saat 15:30’da Gençlik Merkezi Sentetik Sahada oynanacak olan Birevim Elazığspor-Sakaryaspor Maçında İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Çağdaş Altay’ı görevlendirdi.

Bu sezon Üst Klasmandan Klasmana düşürülen İstanbul Bölgesi Hakemi Çağdaş Altay, Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un 2.kez bir maçında düdük çalacak.

Daha önce Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un 7 maçında 4. Hakem olarak görev yapan Hakem Altay ilk kez geçen sezon 7 Ekim 2018 tarihinde Elazığ’da oynanan ve 5-0 gibi farklı bir skorla kaybettiğimiz Gazişehir Maçında düdük çalmıştı.

Hakem Çağdaş Altay’ın bu maçtaki yardımcılıklarını ise; İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemlerinden Sefa Özcan ile Murat Erölmez yapacaklar.

Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise yine İstanbul Bölgesi Klasman Hakemlerinden Mehmet Türkmen görev yapacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137