Babalar Günü'nü Yüzerek Kutladılar

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü "Babalar Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte babalar ve çocukları yüzme etkinliğinde buluşturuldu.

Babalar Günü'nü Yüzerek Kutladılar

Elazığ olimpik yüzme havuzunda 50 aşkın 0-10 yaş arası ilk yüzmeyi öğrenen çocuk, babalarıyla yüzdükten sonra babalarına katılım belgesi verdi.

DÖNER: ÜLKEMİZDE AİLE DEĞERİ ÇOK ÖNEMLİ

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, burada yaptığı açıklamada, “Babalar Günü için özel bir etkinlik gerçekleştirdik. Etkinlikte çocuk ve babaları unutulmaz bir gün geçirdi. Çocuklar babalarına doğru yüzerek onlara sevgilerini gösterdiler. Birbirlerine sarılarak birbirlerini tebrik ettiler. Babalar katılım belgelerini çocuklarının ellerinde aldılar. Onun sevincini hep birlikte yaşadılar. Babaanne çocuk bir araya gelince sevgi yumağı oluşuyor. Ülkemizde aile değeri çok önemli. Çok güzel bir aile yapımız var” dedi.

YILDIRIM: KIZIM İLE UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADIM

Etkinliğe katılan baba Serkan Yıldırım da etkinliğin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, “Kızım sağ olsun bana böyle bir imkan sağladı. Benim için en güzel bir Babalar Günü hediyesi oldu. Kızım ile unutulmaz bir gün yaşadım” diye kaydetti.

ÇELİK: GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK

Orhan Çelik ise etkinliğin çok eğlenceli geçtiğini, oğluyla güzel bir gün yaşadığını dile getirdi.

YILDIRIM: YÜZME ETKİNLİĞİNİ BABALARIMIZ İLE ANLAMLANDIRDIK

Çocuklardan İpek Yıldırım, "Mutlu oldum. Bugün babalarımız için yüzdük. Onlar ile buluştuk. Çok güzel bir etkinlik oldu. Yüzme etkinliğini babalarımız ile anlamlandırdık" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137