Badem Kırma, İşleme ve Paketleme Tesisi Hizmete Açılacak

Ağın’da Badem Kırma İşleme ve Paketleme Tesisi projesinin protokolü DAP İdaresi Başkanı Osman Demirdöğen ve Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu arasında imzalandı.

Badem Kırma, İşleme ve Paketleme Tesisi Hizmete Açılacak

Ağın Belediyesi tarafından DAP İdaresi Başkanlığı’na sunulan Badem Kırma İşleme ve Paketleme Tesisi projesi ilgili makamlarca kabul gören ve toplam 2 milyon 304 bin TL bedelli projenin 1 milyon 500 bin liralık kısmı DAP İdaresince desteklendi.

Ağın ve bölgenin badem üretimine ciddi anlamda destek sağlayacak olan tesisin protokolü, DAP İdaresi Başkanı Osman Demirdöğen ve Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu arasında imzalandı.

USLU: EN KISA SÜREDE HİZMETE AÇACAĞIZ

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu protokol ile ilgili yaptığı açıklamada, “Belediye Taşınmazlarına kazandırdığımız 7 bin metre karelik kapalı alanda kuracağımız tesisimiz için ivedi olarak makinalarının teminini gerçekleştirip, Leblebi Üretim Paketleme tesisi ve Badem Kırma İşleme Paketleme tesislerini en kısa sürede hizmete açarak Ağın’ımızın iki incisinin Pazarda hak ettiği yerde olmasını ve Üreticilerimizin ürünlerini hak ettiği değerde pazarlayacağı, en önemlisi istihdam konusunda bir kaç aileye destek olacağımızın haklı gururunu yaşıyoruz. Projenin oluşumunda bizlerden desteğini eksik etmeyen Ali Körük kardeşime ve destekleri ile gücümüze güç katan kıymetli Belediye Meclis üyelerimin hepsine teşekkür ederim. İlçemize ve belediyemize desteklerini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank nezdinde tüm Bakanlık personellerine, Osman Başkanımızın nezdinde DAP İdaresi her kademesinde görev alan personellerine ilçem ve hemşehrilerim adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2022, 17:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137