Bagayoko, Sözleşmesin Tek Taraflı Fesh Etti

Ve günlerdir konuşulan Malili oyuncu Moussa Bagayoko; sözleşmesini tek taraflı olarak fesh edip Elazığspor’dan resmen ayrıldı.

Bagayoko, Sözleşmesin Tek Taraflı Fesh Etti

Sezonun ilk yarısının sona ermesinin ardından birçok futbolcusunu kaybeden ve kadrosu adeta eriyen Bordo-Beyazlı ekibimizde takımdan ayrılan son isim Moussa Bagayoko oldu.

Alacakları nedeniyle FIFA’ya başvuran ve dört gözle serbest kalmayı bekleyen Malili futbolcu Moussa Bagayoko, FIFA’nın Elazığspor’a verdiği süre içerisinde herhangi bir ödeme yapılmaması sonucunda serbest kalarak sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Geçtiğimiz gün Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın Elazığspor Kulübü’ne Valilik hesabından Moussa Bagayoko’nun serbest kalmaması için aktardığı 50 Bin TL’lik yardımın başka ihtiyaçlar için kullanıldığı öğrenilirken, Malili futbolcuya herhangi bir ödeme yapılmadığı bildirildi.

Adanaspor’un kampında olduğu iddia edilen Malili oyuncunun bu takımla sözleşme imzalaması bekleniyor.

FIFA’ya başvuran bir diğer Malili futbolcu İdrissa Diarra için de 22 Ocak Salı gününe kadar ödeme yapılması gerekirken, söz konusu tarihe kadar ödeme yapılmaması durumunda İdrissa Diarra da serbest kalacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137