Anayasa değişiklik süreci devam ederken salon çalışmalarına başlayarak değişiklik hakkında bilgi veren MHP'nin miting takvimi belli oldu.

Elazığ, Bursa, Kayseri, Erzurum, Sakarya, Ankara, Afyonkarahisar, Antalya ve İstanbul'da miting yapmayı planlayan MHP lideri Devlet Bahçeli, ilk mitingini Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü olan 18 Mart'ta Elazığ'da gerçekleştirecek.

Edinilen bilgilere göre mitingler, zamana ve hava şartlarına göre artacak. Anayasa değişiklik sürecinden itibaren teşkilatları bilgilendirmek için salon toplantılarına başlayan MHP referandum sürecindeki ilk toplantısını Hatay'da yapmıştı.

"BAHÇELİ CUMARTESİ GÜNÜ ELAZIĞ'DA"

MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir, konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek Devlet Bahçeli'nin Elazığ programı hakkında bilgiler verdi. İl Başkanı Demir, Devlet Bahçeli'nin 18 Mart Cumartesi günü Elazığ'a geleceğini ve bu kapsamda saat 13.00'da İstasyon Meydanında Elazığlılarla buluşacağını belirtti. İl Başkanı Oğuzhan Demir, Devlet Bahçeli'nin ilk mitingini Elazığ'da gerçekleştireceğini de ifade etti. 

EN AZ 40 İLDE SALON TOPLANTILARI

Divan üyeleri, illerin milletvekilleri ve teşkilatlarla birlikte Erzurum, Aydın, Eskişehir, Konya ve Antalya'da salon toplantıları yapan MHP, en az 40 Perabet ilde bu toplantılarını sürdürecek. Öte yandan MHP yönetimi, neden “evet" dediklerini anlatan ve halka neden “evet" demeleri konusunda bilgi veren kitapçık hazırlıyor. Kitapçıkta, MHP'nin anayasa değişikliğinde kilit rol oynadığı ve siyasi tıkanıklığı giderdiği, anayasa değişiklik teklifinin neler getirdiği madde madde anlatılacak.