Bahçelievler İlkokulu sene sonu şenliği ve kermes düzenledi.

Etkinliğe Memur Sen Elazığ Temsilcisi İbrahim Bahşi, öğrenciler, öğretmenler ve velilerde katılım sağladı.

Memur Sen Elazığ Temsilcisi İbrahim Bahşi, velilerin ve öğrencilerin bu tür etkinliklerde kaynaştığını ifade etti.

BAHŞİ: ÖĞRENCİLERİMİZ MUTLU OLUYOR

Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Bu tarz etkinliklerin öğrencileri mutlu ettiğini söyledi. Bahşi, “Bu okulumuz da böyle bir kermes ve şenlik düzenledi. Yaptıkları çalışmaları hem sergileyecekler hem de velilerle öğrenciler bir kaynaşma havası içindeler bu okullarımızın yıl sonundaki semereyi alma en son ürünleri sergileme çalışmaları ve velilerimizin katılmaları gerçekten öğrencilerimiz mutlu ediyor” dedi.

Bahçelievler İlkokulu Okul Müdürü Muhammed Çelik, öğrencileri mutlu etmek için çabaladıklarını söyledi.

Eğlenceli etkinlikleri okul olarak özlediklerini belirten Proje Öğretmeni Saliha Gültekin, emeği geçenlere teşekkür etti.

GÜLTEKİN: BUGÜNLERİ ÖZLEMİŞTİK

Gültekin, “Velilerimizin desteğini aldık öğrencilerimizin bugün rahat kafalarına göre eğlenmelerini umuyoruz. Çok da güzel bir gün oldu değerli katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz. Eğleniyoruz çok güzel. 2 yıl malum pandemiydi evden çıkamadık bu ortamları çok özlüyoruz inanın. Hep beraberiz şarkılar söylüyoruz, palyaçomuz gelmiş projemizde çok güzel devam ediyor bugünleri özlemiştik ve çok da güzel bir andayız” dedi.

Çeşitli eğlenceli aktivitelerin yer aldığı programda doyasıya eğlenen öğrenciler okul müdürlerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.