Bahçelievler Ortaokulu’nun En Anlamlı Etkinliği

Elazığ Bahçelievler Ortaokulu 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine erzak topladı.

Bahçelievler Ortaokulu’nun En Anlamlı Etkinliği

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayında Elazığ Bahçelievler Ortaokulu belki de bu eğitim ve öğretim yılının en anlamlı etkinliğine imza attı.

Okul öğrencileri karınca kararınca ihtiyaç sahiplerine erzak topladı ve toplanan bu gıda malzemelerini belirlenen adreslere teslim ettiler.

KAYA: ANLAMLI YARDIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ve Gıda malzemelerinin toplanması, paketlenmesi dağıtım aşamasına kadar okul öğrencilerinin ve öğretmenlerinin büyük bir özveriyle hareket ettiğini belirten Bahçelievler Ortaokulu Müdürü Murat Kaya, “Destek sağlayan tüm öğrencilerimize ve onların değerli velileriyle, öğretmenlerimize ve çalışan personelimize bu anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TOPAL: ÖĞRENCİLERİMİZLE KAPSAMLI BİR YARDIM PAKETİ HAZIRLADIK

Bahçelievler Ortaokulu Müdür Yardımcısı Çilem Eda Topal’da, “Bu anlamlı proje kapsamında İHH tarafından belirlenen ve şehrin farklı mahallelerinde ikamet eden yaklaşık 50 ailemize Ramazan ayında öğrencilerimizle kapsamlı bir yardım paketi hazırladık. Rabbim sadece bu ayda değil, yılın diğer aylarında da onlara yardımcı olmamıza vesile olsun. Özellikle Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selma Orhan’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum, gerçekten kendisi ve öğrencileri yoğun bir gayret gösterdi. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137