Bahçelievler Sentetik Sahası Hizmete Girdi

Göreve başladığı günden itibaren tesisleşme konusunda büyük işlere imza atan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, son olarak 2017’de yapımına başlanmasına rağmen tamamlanamayan Bahçelievler Sentetik Sahası’nı da hizmete açtı.

Bahçelievler Sentetik Sahası Hizmete Girdi

Gençlik Merkezi Sahası’nın profesyonel maç oynamaya elverişli hale getirilmesi gerekse de Doğukent’te yapımı devam eden Butik Stadyum ile ilgili başarılı çalışmalara imza atan Gençlik ve spor il müdürü Samet Eren, yeni bir tesis daha ilimize kazandırmanın haklı gururunu yaşadı.

2017 yılında yapımına başlanan Bahçelievler Sentetik Sahası’nı 6 ay gibi kısa sürede hizmete sunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’in ayrıca bu sahanın aydınlatma işlemini de 10 gün içinde tamamlayacağı öğrenildi.

ELAZIĞLI SPORSEVERLERİN HİZMETİNE SUNDUK”

Konuyla ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü resmi sitesinden yapılan açıklamada, “Bahçelievler Sentetik Sahamızı takımlarımızın hizmetine sunduk. İlk resmi müsabakamız bugün Adalet Spor ve Keban Tek Spor arasında gerçekleşti. 2017 yılında yapımına başlanan Bahçelievler sentetik sahası, Biz göreve geldikten sonra, fiziki gerçekleştirme %25 civarındaydı. Altı ay gibi kısa bir sürede fiziki gerçekleştirme %100’e getirip Elazığ’a amatör sporlarının hizmetine ve Elazığlı sporseverlerin hizmetine sunduk. Abonelik işlemleri ve aydınlatma işlerini de bir hafta-10 gün gibi kısa süre içerisinde tamamlayıp. Modern bir tesis kazandırmış olacağız.” Sözlerine yer verilerek yeni tesisin Elazığ’a hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137